Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΝΕΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !



Αφού ο Υπουργός Μεταναστεύσεως Μηταράκης και η Ευρωπαία επίτροπος Ίβα Γιόχανσον προανήγγειλαν με περίσσιο θράσος την κατασκευή νέων ανοιχτών δομών παρανόμων μεταναστών στα νησιά, δήλωσαν με απύθμενη αλαζονεία και προκλητικό ύφος ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα πληρωθούν από την τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων ! 
Η διεθνιστική κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τη βρυξελλιώτικη γραφειοκρατία μετατρέπει κι επίσημα πλέον τα νησιά σε ουδέτερη ζώνη, εκχωρώντας το δικαίωμα στις ΜΚΟ για διάσωση και καταγραφή των εισελθόντων αλλοδαπών. 
Με την Τουρκία να υλοποιεί απροκάλυπτα και ασταμάτητα σχέδιο λαθραίας διακίνησης ανθρωπίνων ψυχών, η πονόψυχη πολιτική ηγεσία των ανθρωπιστών αγνοεί επιδεικτικά τις συστηματικές αντιδράσεις των γηγενών νησιωτών, των οποίων η ασφάλεια  εδώ και μήνες απειλείται από την εγκληματικότητα των μεταναστών, οι αντοχές εξαντλούνται και το βιοτικό επίπεδο υποβαθμίζεται διαρκώς. Οι κάτοικοι κινητοποιούνται οργανωμένα, διεκδικούν και προβάλλουν ηχηρά τα δίκαια αιτήματά τους με διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις έξω από δημαρχεία και δημόσια κτίρια.
Σ' αυτήν την σκληρή μάχη ανάμεσα στις νεοταξίτικες ελίτ, οι οποίες απεργάζονται την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας, και τους Έλληνες των ακριτικών νησιών, στη Λέσβο, την Χίο, τη Σάμο και αλλού, τασσόμαστε αναφανδόν στο πλευρό των τελευταίων για τη θωράκιση της ελληνικότητας του Αιγαίου και την υπεράσπιση του αναφαιρέτου δικαιώματος των αυτοχθόνων να παραμείνουν κύριοι και ιδιοκτήτες της γής και των περιουσιών τους. Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, οργανωμένη καταγγελία των καταχρηστικών διεθνών συμβάσεων και μαζικές απελάσεις, για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου