Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ '21 ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΕΣΤΑ Ο ΦΕΟΥΔΑΡΧΗΣ !



Όπως η κοινή γνώμη ήδη γνωρίζει, εχθές εξεδόθη από την ΕΛ.ΑΣ. δελτίο Τύπου του ταξιάρχου-αρχηγού της, με την οποία απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες του 1821 στην Αθήνα και μεταξύ αυτών την εκδήλωση του Συντονιστικού Φορέων '21. Παρά την εδώ και ένα μήνα ανακοίνωση για τη διενέργεια της εν λόγω εκδήλωσης και την κατόπιν συνεννόησης με τη ΓΑΔΑ τροποποίηση της ώρας και του μέρους της, προκειμένου να μην επηρεαστεί η  πολιτειακή στρατιωτική παρέλαση, το κατεστημένο μη ορρωδώντας προ ουδενός αποφάσισε να βάλει απέναντί του τον λαό!  

Για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, μία αυταρχικά αντεθνική κυβέρνηση με αδιανόητο θράσος και απύθμενη αλαζονεία απαγορεύει στους Έλληνες ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου να υψώσουν τη Σημαία της Πατρίδος μας, αποτίοντας φόρο τιμής στους οπλαρχηγούς και καπεταναίους της Επανάστασης στις πλατείες και τα μνημεία των προτομών τους. Ο σύντροφος της Μαρέβας μαζί με το γραικυλικό πολιτικό σινάφι του επιδιώκει να διεξαγάγει μία φανταχτερή και κακόγουστη προσωποπαγούς μορφής φιέστα στο κέντρο της πρωτευούσης παρουσία ξένων επισήμων με τον πειθήνιο λαό ερμητικά κλειδαμπαρωμένο στα σπίτια του, γνωρίζοντας καλά ότι τυχόν αυθόρμητες μαζικές συγκεντρώσεις πολιτών για το 1821 θα καταδείξουν τη βαθειά εναντίωση του κόσμου τόσο στον ολοκληρωτισμό του όσο και στα εθνομηδενιστικά βδελύγματα της επιτροπής Δασκαλάκη. 

Η απόφαση της Ελληνική Αστυνομίας με τους δυσβάσταχτους περιορισμούς και την καθολική ακύρωση των συγκεντρώσεων εκμηδενίζει το θεμελιώδες συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι (αρ. 11 του Σ.), καταστρατηγεί εμφανώς τις αντίστοιχες διατάξεις της Ε.Σ.Δ.Α. και παραβιάζει κατάφωρα την αρχή της αναλογικότητας (αρ.25 του Σ.), οδηγώντας σε κατάλυση θεσμικών εγγυήσεων και εξαφάνιση ατομικών και πολιτικών ελευθεριών. Η επίκληση ως λόγων απαγόρευσης των συναθροίσεων όχι του κινδύνου διασποράς του κινεζοϊού, αλλά της δήθεν διατάξης της κοινωνικοικονομικής ζωής, σε μία εποχή κατά την οποία η αγορά έχει ενταφιαστεί και η αυριανή αποτελεί επίσημη εθνική αργία, προκαλεί όχι μόνο άφθονο γέλωτα, αλλά και έντονο εξοργισμό. Το κόμμα του γαλάζιου υπονόμου θεωρεί πως οι Έλληνες Πατριώτες, οι οικογενειάρχες, τα παιδιά, οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διασαλεύουν την κοινωνική ειρήνη και απορρυθμίζουν τη δημόσια τάξη περισσότερο από τους αναρχικούς και τους οπαδούς του Κουφοντίνα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησαν  εκατοντάδες συγκεντρώσεις στην Αττική ανενόχλητοι και υπό την ανοχή της κυβέρνησης, καίγοντας και βανδαλίζοντας το σύμπαν. Η Αριστερά απολαύει μιάς μοναδικής και ανεπανάληπτης ασυλίας συνεργαζόμενη άψογα με το καθεστώς των διεφθαρμένων. 

Συν τοις άλλοις, δεν προξενεί εντύπωση πως το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο στο δελτίο του να αναφερθεί σε μια φαντασιακή, εικονική και εξ ολοκλήρου ανύπαρκτη συγκέντρωση, την οποία υποτίθεται ότι διοργάνωνε μόνη της η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ αύριο στις 12:00 η ώρα στην Ακρόπολη. Ο Σύλλογός μας ουδέποτε ανακοίνωσε ή προανήγγειλε καθ' οιονδήποτε τρόπο δική του ανεξάρτητη συγκέντρωση για την 25η Μαρτίου. Από την αρχή αυτής της υπόθεσης έχουμε διαμηνύσει στο κοινό, που μας υποστηρίζει και παρακολουθεί, ότι συμμετέχουμε στο Συντονιστικό Φορέων '21 και στηρίζουμε την εκδήλωση, την οποία εκείνο διοργάνωνε, στην Ακρόπολη με αίτηση αδείας στις 13:30. Η επιλογή του κατεστημένου να προβεί σε ιδιαίτερη μνεία για την Ε.Ο.Ν. υποδηλώνει τον πανικό, στον οποίο βρίσκεται εν όψει της δυναμικής κινητικότητας του Συλλόγου μας και της εξαιρετικής πορείας, που καταγράφει. Μας περιποιεί τιμή και χαρά η ειδική αυτή δήλωση, καθ' ότι επιβεβαιώνει ότι το έργο και η αποστολή μας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, τον διεθνισμό και τον αντιχριστιανισμό αποδίδουν καρπούς. 

Είναι σαφές πως βρισκόμαστε εν μέσω ενός αδυσώπητου πολέμου από τις δυνάμεις, που μάχονται την Πατρίδα και τον Χριστό, και θέλουν να εξαλείψουν την Εθνική συνείδηση από το νού και την καρδιά της Φυλής μας και  να ξεχάσουμε, αλλά και να μην εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Δεν θα υποκύψουμε, δεν θα συμβιβαστούμε και δεν θα ενδώσουμε! Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον Αγώνα μας και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα, πυγμή και θάρρος! 

Για τον Χριστό και την Ελλάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου