Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ! ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

Ο Τούρκος αναλυτής  Χακάν Μπαϊρακτσί σε τελευταίες του δηλώσεις με θράσος απερίγραπτο ισχυρίστηκε πως ο Τουρκικός στρατός είναι σε θέση να κάνει την Ελλάδα άνω κάτω, ενώ προσέβαλε ανοικτά τις Ενοπλες Δυνάμεις μας. 

Συγκεκριμένα (σύμφωνα με το παραλήρημά του πάντα), εάν ο Ελληνικός στρατός επιτεθεί στο Τουρκικό κράτος, μετά τα έξι χιλιόμετρα προέλασης θα διαλυθεί από τις δυνάμεις του Ερντογάν. Οταν δε εξέφρασε την εξωφρενική θέση πως σε τέσσερις μέρες θα έχουν καταλάβει την Θεσσαλονίκη και σε δώδεκα την Αθήνα πραγματικά μας προσέφερε άφθονο γέλωτα.


Ερωτηματικά, όμως, εγείρονται γύρω από τον τρόπο με τον οποίο απαντούν οι κρατικοί φορείς και οι εγχώριοι ξενόδουλοι υπαλληλίσκοι σε ενορχηστρωμένες προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού. 


Το θράσος με το οποίο τολμά το κράτος συμμορία να προβαίνει σε αυτές τις αθλιότητες μη σεβόμενο τίποτα και κανέναν εξηγείται από την απόλυτη ενδοτικότητα της ελληνικής πλευράς.

Είναι λογικό ο Τούρκος να μην φοβάται τις συνέπειες οιασδήποτε κίνησής του, όταν ξέρει πως εντός της Πατρίδος υπάρχουν πλείστοι όσοι νενέκοι έτοιμοι να παραδώσουν γή και ύδωρ στον νέο Ξέρξη. 


Είναι περισσότερο από ποτέ ανάγκη να υπάρξει πραγματική Εθνική Ηγεσία, η οποία θα στείλει τον Τούρκο για τσάγαλα. Δεν φοβόμαστε και δεν πρόκειται να φοβηθούμε και στο μέλλον. Οι Ελληνες ξέρουμε από πού προερχόμαστε, ποιοι είμαστε και πού πάμε. Και κανένας δεν θα μας κάνει να λοξοδρομήσουμε.

Βαδίζοντας στα χνάρια των προγόνων, πρέπει να δώσουμε επιτέλους σε όλους όσοι επιβουλεύονται την Ελλάδα ό,τι τους αρμόζει! 

#ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου