Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΝΔ Κ' ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ !



Τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη επιβεβαίωσαν όλα όσα με σταθερότητα και επιμονή διατύπωνουμε οι παροικούντες στον πατριωτικό χώρο εδώ και χρόνια ότι η Αριστερά δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, μισεί θανάσιμα το χώμα που πατά και απαξιεί την ανθρώπινη ζωή. 

Τα μπάχαλα, τα οποία χτυπούσαν ανελέητα και μανιωδώς τον νεαρό αστυνομικό, προέβησαν σε οργανωμένη απόπερα δολοφονίας σε βάρος του. Χούλιγκανς και μέλη του αντεξουσιαστικού κόσμου κατάφεραν να πυροδοτήσουν ένα εκτενές πολεμικό σκηνικό με μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστρέφοντας ιδιωτικές περιουσίες και θέτοντας σε κίνδυνο ζωή συμπολιτών μας.  Καμμία λύπηση και καμμία επιείκεια παρά μόνο παραδειγματική τιμωρία στους αναρχικούς εγκληματίες, οι οποίοι αναπνέουν, για να επιβάλουν στην κοινωνία αιμητηρό χάος και μαζική σφαγή.

Ωστόσο, οι χθεσινές επιθέσεις των συμμοριτών σε καμμία περίπτωση δεν εξαγνίζουν τις βαρύτατες ευθύνες, που φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία μέσα από την εμμονή της στην παρανοϊκή και αυταρχική πολιτική των λοκντάουν, την παραβίαση κάθε συνταγματικής ελευθερίας και τα απάνθρωπα και καταπιεστικά μέτρα προκάλεσε αισθήματα συσσωρευμένου θυμού και οργής στους πολίτες. Η δική της στάση οδήγησε στην εργαλειοποίηση της δεδικαιολογημένης κοινωνικής αγανάντησης από τους ερυθρόμορφους φασίστες. 

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ έχει μέγιστο θράσος να ομιλεί, όταν ο ίδιος υπεκίνησε σε μεγάλο βαθμό τις ταραχές και τις εντάσεις. Κανείς δεν ξεχνά ότι στο Πισοδέρι τα όργανα του Τσιπριδίου έριχναν τους ανθρώπους από τις πλαγιές, επειδή διαδήλωναν ενάντια στο ρεζίλι που υπέγραψε με τους σλάβους του Ζαεφ στους ψαράδες Πρεσπών, στο ίδιο σημείο που το 1947 ο Ζαχαριάδης με το ΣΝΟΦ κήρυξαν την "αυτόνομη Μακεδονία". Ο λαός πρέπει να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τους ποιούς έχει απέναντί του. Κανένα σιγοντάρισμα στους ανθέλληνες κατσαπλιάδες, που καίνε την ελληνική σημαία, αλλά και καμμία ανοχή στην κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και το σάπιο κατεστημένο, το οποίο καταδυναστεύει τους Ελλήνες.

Εύχομαστε ταχεία ανάρρωση και άμεση επανάκαμψη στον αστυνομικό, ο οποίος έπεσε θύμα άνανδρου λιντσαρίσματος. Η χριστιανική μεταφυσική και ηθική της κοινωνίας μας δεν επιδέχεται καμμία έκπτωση στην αξία της ζωής του ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου