Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η Ε.Ο.Ν. ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ '21 ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ!



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. με δυναμικό και πολυπληθές κλιμάκιό της παρευρέθηκε σήμερα 25η Μαρτίου, ημέρα Εθνικής Επετείου και συμπληρώσεως 200 ετών από την Επανάσταση του Γένους, στο ταφικό μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, για να αποτίσει φόρο τιμής στον ένδοξο αγωνιστή της Εθνικοθρησκευτικής εξέγερσης του 1821, καθώς και στους άλλους μεγάλους Ήρωες και Μάρτυρες της Φυλής, οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία και την Πίστη του Χριστού. 

Μία γυναικεία παρουσία του Συλλόγου μας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, ενώ σύσσωμη η αντιπροσωπεία μας ανήρτησε πανό με κεντρικό σύνθημα «Γιὰ τὴν τοῦ Χριστοῦ τὴν Πίστη τὴν Ἁγία καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερία » και έψαλε στεντορείως τον Εθνικό Ύμνο, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και σύμβολα του Έθνους μας, εφόσον έλαβε χώρα επετειακή ομιλία βασικού εκπροσώπου μας. 

Ως Ε.Ο.Ν. κόντρα στις απαγορεύσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, υψώνουμε με σθένος το λάβαρο μίας νέας Εθνικής προσπάθειας για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας από τα δεσμά των γραικύλων πολιτικάντηδων, οι οποίοι μας καταδυναστεύουν. Οι Νέοι Έλληνες Ορθόδοξοι εμπνέονται από τα Ιδανικά των προγόνων και αισθάνονται το χρέος να συνεχίσουν τον Αγώνα για Ανεξαρτησία, που ξεκίνησε το '21. 

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι  

Ζήτω το Έθνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου