Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Μετά τον πρώτο εγκλεισμό και την καλοκαιρινή ανάσα, η κοινωνία μας περνά τις πιο άσχημες στιγμές της εδώ και δεκαετίες. Οι ελευθερίες μας έχουν περιοριστεί σε επίπεδα εποχών ξένης κατοχής. Κάθε μικρή χαρά της ζωής έχει κονιορτοποιηθεί υπό το βάρος των μέτρων για έναν ιό του οποίου η φονικότητα επ’ουδενί λόγω τα δικαιολογεί. 

Κι όμως, ορισμένες κοινωνικές ομάδες φαίνεται να έχουν μια ειδική μεταχείριση.


Οι γύφτοι κάνουν ανενόχλητοι όλες τις γιορτές, τους γάμους και τις γνωστές επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Οι αριστεροί διαδηλώνουν κατά χιλιάδες για ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Οι λαθρομετανάστες λιάζονται στη Βικτώρια, ως είθισται.


Πώς το καταφέρνουν; Γιατί δεν τους επιβάλλονται πρόστιμα και περιορισμοί, όπως στον Έλληνα πολίτη; 


Κάποιοι πιστεύουν ότι φταίει το μίσος κατά των Ελλήνων, και εν μέρει συμφωνώ. Οι κυβερνώντες, ως πόρνες του διεθνισμού, μισούν κάθε τι εθνικό· από τα σύμβολα και τους ήρωές μας, μέχρι τους ίδιους τους πολίτες. 


Ο λόγος, όμως, που επιβάλλουν ό,τι θέλουν στον Έλληνα είναι η μόνιμη έκθεσή του στη μιντιακή προπαγάνδα, σε συνδυασμό με την έμφυτη τάση του καλού πολίτη να υπακούει τους νόμους και τους κανόνες του κράτους. Το αίσθημα ευθύνης και το φιλότιμο ξυπνούν. Ο συμπατριώτης μας είναι έτοιμος να ακολουθήσει καλόπιστα όλες τις οδηγίες των ειδικών και τα φιρμάνια των αιρετών. Έτσι, αντέχει τις δυσκολίες, δύο εβδομάδες ακόμα. Κι άλλες δύο, κι άλλες δύο. Όταν η υπομονή του εξαντληθεί, υπομένει στωϊκά το μαρτύριο, αφού δεν είναι οργανωμένος, για να έχει τη δυνατότητα αντίδρασης.


Από την άλλη, στα τσαντίρια δεν συντονίζονται στις πρωϊνές εκπομπές του ΣΚΑΪ και δεν συλλογίζονται το μέρος της κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί. Ούτε στα διαμερίσματα που μένουν οι Πακιστανοί ανά δέκα παρακολουθούν το δελτίο του Mega, για να συγκινηθούν με τα δάκρυα του Τσιόδρα. Οι αναρχικοί, οι μπαχαλάκηδες και οι κομμουνιστές δεν δεσμεύονται από τους ηθικούς φραγμούς του Έλληνα και την πίστη του απέναντι στο συλλογικό καλό, διότι πολύ απλώς δεν πιστεύουν στην έννοια του κράτους ως συλλογικού φορέα του Έθνους, ούτε στο Έθνος καθευτό. Όντας έξω από τη σφαίρα ελέγχου τους, μπορούν να ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ. Τότε η κυβέρνηση καλείται να επιβληθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, και φυσικά αποτυγχάνει παταγωδώς. 


Τα τελευταία βίντεο ακραίας, αλλά μεμονωμένης, καταστολής καταδεικνύουν ακριβώς αυτό το φαινόμενο. Ο πολιτικά και κοινωνικά αποδιοργανωμένος Έλληνας λειτουργεί ατομικά, και γίνεται το εύκολο θύμα των θρασύδειλων πραιτοριανών και των πανικοβεβλημένων εντολέων τους. Αντίθετα, οι λαθροεισβολείς μπορούν να επαναστατούν και να καίνε ανενόχλητοι τα hot spot, ενώ οι αριστεροί να κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα, χωρίς να τους πειράζει κανείς.

Με λίγα λόγια, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. Στην παραμικρή ουσιαστική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ο κυβερνητικός θίασος σκύβει το κεφάλι και υποτάσσεται. Έτσι, η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ γίνεται ο μοναδικός δρόμος, για να νικήσουμε και να δραπετεύσουμε από τον εγκλεισμό.


Γι’αυτό ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !


ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΙΣΩ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου