Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ !



Με βαθιά λύπη, οδυνηρό στεναγμό και αβάσταχτη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα 18 Μαρτίου 2021 εξεδήμησεν εις Κύριον ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου του περιβάλλοντος χώρου του μουσείου Ακροπόλεως, ο Γέρων Ιωάννης Κεραμιτζής. 

Ο δικός μας Πάπα-Γιάννης, μία αγία, λεπτή και καλοκάγαθη φυσιογνωμία, η οποία διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, το θάρρος και την αταλάνευτη επιμονή της στις Αξίες της αιωνίου Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, υπήρξε ένας από τους τελευταίους παραδοσιοκράτες ιερείς με υψηλό Εθνικό φρόνημα και άκαμπτη φιλοπατρία. Με τη γλυκύτητα, την αγάπη και την ανιδιοτελή πρόσφορά του αποτελέσε έναν φωτισμένο δάσκαλο για πολλά μέλη της Ε.Ο.Ν., ο οποίος μέσα από τις πνευματικές συμβουλές και την πατρική στοργή του στήριζε αδιάκοπα το έργο και την αποστολή μας. 

Στον Πατριωτικό Χώρο θα μείνει ανεξίτηλη η καθοριστική σύμβολή του στην προσπάθεια συνέχισης των μεγάλων Εθνικών μνημοσύνων προς τιμήν των Ηρώων και των Αγωνιστών της Φυλής μας και δη των αξιωματικών της Βασιλικής Χωροφυλακής του Συντάγματος Μακρυγιάννη, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του 1944 έσωσαν την Ελλάδα από την κομμουνιστική απειλή. 

Ο Τριαδικός Θεός ο Άγιος ο των Παλαιών Ημερών ας αναπαύσει ησύχως την αγνή ψυχή του εν σκηναίς δικαίων ! 

ΑΞΙΟΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου