Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΝΕΑ ΕΣ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ !



Δοκιμάζοντας τα νεύρα και τις αντοχές των Ελλήνων πολιτών για άλλην μια φορά οι υπαλληλίσκοι της κυβερνήσεως προβαίνουν στη μια ανακοίνωση μετά την άλλη για το πότε θα αρθούν τα μέτρα, ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του λιανεμπορίου. 

Συγκεκριμένα γι' αυτό, ο «Μπουμπούκος» Γεωργιάδης ήλθε να ανατρέψει το ενδεχόμενο του ανοίγματος στις 22/3, αναφέροντας πως αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 29/3 ! 
Δηλαδή μετά την Ιερά μας Επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 !

Σαν να μην έφτανε αυτό, τόνισε πως ο περιορισμός για τους πολίτες που επιθυμούν να αγοράσουν τα προϊόντα τους θα είναι χρονικός και όχι χιλιομετρικός, όπως προηγουμένως. Φαίνεται ξεκάθαρα πως μας βλέπουν ως δούλους, που δεν πρέπει να υπερβούμε τα χρονικά όρια, τα οποία «μας κάνουν την χάρη» να μας προσφέρουν !
Η δε μνεία του πως η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα και μόνο για εξωτερικούς χώρους ισοδυναμεί με απόφαση εν ψυχρώ εκτελέσεως της Εθνικής οικονομίας. 

Το ότι η αρχή του ανοίγματος με το λιανεμπόριο τοποθετείται, σύμφωνα με τον υπουργίσκο, μετά τις 25 Μαρτίου υποδηλώνει τη σαφή πρόθεση του κατεστημένου να μας κρατήσει κλειδαμπαρωμένους στις οικίες μας ημέρα Εθνικής επετείου, προσβάλλοντας τα Ιερά και Όσια του Ελληνισμού και την Ιστορική μας μνήμη. 

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες μας το επόμενο διάστημα θα αντιδράσουμε έμπρακτα και μετωπικά στην κατάργηση της Ελευθερίας των συμπολιτών μας, καθώς και σε κάθε κίνηση του ψευτορωμέϊκου, το οποίο απεργάζεται τον αφελληνισμό μας! 

Έλληνες Γρηγορείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου