Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - Ε.Ο.Ν.

1. Διαφύλαξη της Ορθόδοξης ταυτότητας του Έθνους μας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιδιοπροσωπίας μας και σήμερα βάλλεται πανταχόθεν.
2. Ανάδειξη της μείζονος σημασίας δημογραφικής απειλής, που αντιμετωπίζει το Έθνος μας. Η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες και κυρίως στον θεσμό της οικογένειας δύνανται να αποτελέσουν ουσιαστικό αντίβαρο στο διαφαινόμενο αφανισμό μας. Διαφορετικά, μας περιμένει μία θέση δίπλα σε σπουδαίους λαούς που η ιστορία τους έληξε άδοξα, όπως οι Χετταίοι, οι Ίνκας, κ.λ.π..
3. Οι εκτρώσεις αποτελούν μια σιωπηρή Γενοκτονία, που διογκώνει το οξύ δημογραφικό μας πρόβλημα. Για εμάς η έκτρωση συνεπάγεται αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, καταδικαστέα τόσο από την Εκκλησίας μας, όσο και από κάθε κώδικα ηθικής. Ως εκ τούτου, αγωνιζόμαστε για την θεσμική απαγόρευσή της.
4. Η Πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες αποτελεί χώρο προσέλευσης μεταναστών, ο αριθμός των οποίων τα τελευταία χρόνια διογκώθηκε. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους Ισλαμιστές και μη αφομοιώσιμοι, απειλούν ευθέως την δημογραφική ακεραιότητα του ήδη γηρασμένου πληθυσμού μας. Συντελείται, έτσι, στην Ελλάδα μία σταδιακή αντικατάσταση των γηγενών από τους μετακινούμενους ισλαμικούς πληθυσμούς. Ταυτόχρονα, γεννώνται κίνδυνοι δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Είναι, συνεπώς, αναγκαίο το κλείσιμο των συνόρων, η δημιουργία κλειστών προσωρινών απομονωμένων κέντρων και η σταδιακή απομάκρυνση τους από την επικράτεια. Εξαιρούνται οι πρόσφυγες πολέμου, οι οποίοι, όμως, αποτελούν μειοψηφία. Επίσης, άμεση απαγόρευση των Μ.Κ.Ο., που εκμεταλεύονται τις ανθρώπινες ευαισθησίες, για να πλουτίσουν και να προπαγανδίσουν ύποπτες θέσεις.
5. Το λαθρομεταναστευτικό αποτελεί, επίσης, κομμάτι της επεκτατικής πολιτικής της νεο-οθωμανικής Τουρκίας, η οποία επιχειρεί να εποικίσει την ενδοχώρα μας, ώστε μελλοντικά να μας μετατρέψει σε προτεκτράτο της. Ταυτόχρονα, τουρκοποιεί την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, διεκδικεί την ΑΟΖ μας, παραβιάζει τα χωρικά μας ύδατα. Καιρός να αντισταθούμε σθεναρά στον νεο-οθωμανισμό!
6.Είμαστε αντίθετοι στο κύμα του ψευδοδικαιωματισμού, που διακινείται από τα σκοτεινά κέντρα της Νέας Εποχής με σκοπό να αλώσει τις κοινωνίες και τις ταυτότητες των λαών.
7.Παλεύουμε για την σύνθεση ενός νέου τρίτου Εθνοκεντρικού ιδεολογικού πόλου, με σημείο αναφοράς την Ταυτότητα, αντίθετου με τα υλιστικής προελεύσεως ιδεολογήματα του καπιταλισμού και του μαρξισμού. Για εμάς οι ηθικές αξίες υπερβαίνουν το υλικό κέρδος. Το Έθνος ως μια κοινότητα νεκρών, ζώντων και αγέννητων είναι σπουδαιότερο κάθε κοινωνικής τάξης και συντεχνιακής ομάδας. Στους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και στα πατερικά κείμενα βρίσκουμε την αληθινή κοινωνική δικαιοσύνη.
8.Το νεοελληνικό κράτος από την σύστασή του παρέμεινε δέσμιο ξένων δυνάμεων, κάτι το οποίο απαγόρευσε την Εθνική μας ολοκλήρωση. Το Ελληνικό Έθνος ασφυκτιά μέσα στο ελλαδικό κράτος, το οποίο διαρκώς το προδίδει. Ζητούμενο, λοιπόν, η αυτονόμηση της ελληνικής κρατικής οντότητας και η παραγωγική μας ανασυγκρότηση, μακριά από υπερεθνικούς οργανισμούς και οικονομικές επιτροπίες. Συνεπώς, δηλώνουμε ευρωσκεπτικιστές και ζητάμε μια Ευρώπη των Εθνών εντελώς διαφορετική από το σημερινό έκτρωμα της Ε.Ε..
9. Το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο δεν είναι πανάκεια, αλλά έχει προ πολλού αποτύχει. Παντού παρήγαγε πολέμους, φτώχεια, ανισότητα, τρομοκρατία, ηθική σήψη. Το πανάρχαιο Ελληνικό Έθνος, που εκπολίτισε την ανθρωπότητα, οφείλει να μην θυσιάσει την ιδιοπροσωπία του και να μην μετατραπεί σε έναν άοσμο, ανερμάτιστο χυλό μιας ισοπεδωμένης παγκόσμιας κοινωνίας.
10. Οι πολιτικές μας ελίτ είναι εξαρτημένες από την Δύση, ενώ οι διανοούμενοι επίσης στρέφονται μονομερώς προς την Εσπερία. Εμείς ως Ε.Ο.Ν. θεωρούμε ότι πυξίδα μας πρέπει να αποτελεί η ελληνικότητα και όχι η αδιέξοδη δυτικολαγνεία. Πατρίδα μας είναι η αιώνια Ελλάς και όχι η Ευρώπη.
11.Η Ιστορία, και κατ' επέκταση η Παιδεία, πρέπει να απαλαχθούν από την εθνομηδενιστική προπαγάνδα.
12. Το Κυπριακό αποτελεί ανοικτή πληγή για τον Ελληνισμό. Στην θεώρησή του λαμβάνουμε υπ' όψιν δύο στοιχεία.
Πρώτον, η Κύπρος είναι αδιαπραγμάτευτα από την αρχαιότητα ελληνικό νησί. Σήμερα, μπορεί να υπάρχουν δύο κράτη, αλλά το Έθνος παραμένει ενιαίο. Για εμάς δεν υπάρχουν Κύπριοι και Έλληνες. Λάθη εκατέρωθεν έχουν οδηγήσει στην ψυχική διάσταση των δύο αυτών κομματιών του Ελληνισμού. Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να επενδύσουμε στην εμπέδωση της κοινής εθνικότητας.
Δεύτερον, αδιαπραγμάτευτα είμαστε αντίθετοι σε κάθε λύση δικοινωτικής ομοσπονδίας, που νομιμοποιεί τον Αττίλα. Στο Κυπριακό απαιτείται υπομονή, μέχρι να αντιστραφούν τα δεδομένα και ο σκοπός του Διγενή, του Ευαγόρα, του Αυξεντίου για Ένωση να γίνει πραγματικότητα.
13. Ηθική μας υποχρέωση η αποκατάσταση της τιμής των αγνοουμένων του '74, των Ηρώων του τελευταίου πολέμου του Ελληνισμού, για τους οποίους η Τουρκία ποτέ δεν λογοδότησε.
14. Καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και των υπόλοιπων Ελλήνων της Ανατολής από την κεμαλική Τουρκία.
15. Εφαρμογή του Πρωτοκόλου της Κερκύρας και διασφάλιση των διασφάλιση των δικαιωμάτων της Μειονότητάς μας στη Βόρειο Ήπειρο. Είναι αδιανόητο τα αδέρφια μας να υποφέρουν και το ελλαδικό κράτος να παρακολουθεί αδιάφορο. Απώτερος σκοπός φυσικά η Ένωση της Β. Ηπείρου με την μάνα Ελλάδα.
16. Διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του τελευταίου Ήρωα του Ελληνισμού Κωνσταντίνου Κατσίφα και αποκατάσταση της τιμής του που Μ.Μ.Ε. και ακροαριστεροί συνεχώς σπιλώνουν.
17.Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο Ελληνική. Η Ιστορία της Γής του Φιλίππου, του Μεγαλέξανδρου, του Μελά δεν μπορεί να ξεπουληθεί στο σλαβογενές κράτος, δημιούργημα των παγκοσμιοποιητών. Ως εκ τούτου, είμαστε αντίθετοι στη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων και φυσικά αγωνιζόμαστε για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
18.Ενίσχυση του Ελληνισμού της διασποράς και σύνδεσή του με την Πατρίδα. Πολύ σημαντική, επιπλέον, και η υποστήριξη των ισχυρών παραδοσιακά ελληνορθόδοξων κοινοτήτων, σε Κωνσταντινούπολη, Μέση Ανατολή, Νότια Ιταλία, κ.λ.π., που εσχάτως παρακμάζουν ξεχασμένες από το ελλαδικό κράτος.
19. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από όλους όσοι χρησιμοποιούν και γραφικοποιούν τον πατριωτισμό, είτε αποσκοπώντας σε ίδια οφέλη, είτε προωθώντας ιδεολογίες ξένες προς τον ελληνικό Τρόπο. Επίσης, αντιστρατευόμαστε όλους όσοι ύπουλα κατηγορούν την Χριστιανική Πίστη και προσπαθούν να την διαχωρίσουν από τον Ελληνισμό.
20.Υποστηρίζουμε τα κεκτημένα της Ελληνικής Νεολαίας, σε σχολεία, πανεπιστήμια και αγορά εργασίας. Απαιτούμε ό,τι δικαιούμαστε, ώστε να σταματήσει η μαζική φυγή της Γενιάς μας στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου