Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: <<ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ>>

 Αντιπροσωπεία της κοινότητάς μας ως Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-ΕΟΝ συμμετείχε και πραγματοποίησε διανομή φυλλαδίων στην εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες Κυριακή στο Caravel με θέμα <<ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ>>. Επρόκειτο αναμφίβολα για μία από τις ογκωδέστερες και πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις για πατριωτικό θέμα που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Ο χώρος παρέμεινε ασφυκτικά γεμάτος για περισσότερες από 4 ώρες παρά την παντελή έλλειψη διαφήμισης και τον πόλεμο που κήρυξε στην οργανωτική επιτροπή η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, αλλά και οι αριστερίστικες οργανώσεις.


Θετικότατη, επίσης, η παρουσία πλήθους νέου κόσμου, παιδιών στην ηλικία μας, που αντιλήφθηκαν ότι η ηγεμονία της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης έχει καταστεί επικίνδυνη για το Έθνος και την κοινωνία. Έχει αρχίσει να διαμορφώνεται και στην χώρα μας η Γενιά της Ταυτότητας, που αφορμάται από τις αξίες της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και η Ε.Ο.Ν. αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και τους καλούμε να μην αδρανοποιηθούν και να παραμείνουν στις επάλξεις, μιας και είναι δεδομένο πως οι αντιχριστιανικές και αντεθνικές προκλήσεις στην Παιδεία θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Ο αγώνας πιθανότατα θα συνεχιστεί στους δρόμους και εκεί τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Τέλος, η χθεσινή κοσμοσυρροή αποτελεί την μαγιά πάνω στην οποία πρέπει να κτιστεί η νέα εθνική μας αντίσταση, που θα ανατρέψει το σαθρό μεταπολιτευτικό καθεστώς. Όπως γράψαμε και παλαιότερα οι άνθρωποι που κινητοποιούνται σε τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν τον γνήσιο Πατριωτικό Χώρο και όχι οι επίδοξοι πολιτευτές, που φυσικά χθές απουσίαζαν. Είναι κρίμα, λοιπόν, όσοι δεν απαρνηθήκαμε την Παράδοση και τις αξίες μας να μένουμε διχασμένοι, αφήνοντας τους αντιπάλους μας να κυριαρχούν και τις Ιδέες μας να γίνονται αντικείμενο καπηλείας.

 Υ.Γ.: Οι 40 δικαιωματιστές, που έχουν κάνει την γελοιότητα επάγγελμα, και έκαναν αντισυγκέντρωση δεν αξίζουν σχολιασμό. Απαράδεκτη ήταν, όμως, η στάση της αστυνομίας, η οποία όχι μόνο δεν προστάτεψε επαρκώς την εκδήλωση, αλλά τους επέτρεψε να χυδαιολογούν εν χορώ και να επιτίθενται λεκτικά στους παρισταμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου