Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Έως 3500 Ευρώ μισθό τον μήνα για να δουλεύεις για τους μετανάστες από τον Δήμο Αθηναίων!



Προσλήψεις με μισθούς έως 3500 ευρώ τον μήνα θα κάνει ο δήμος Αθηναίων του Μπακογιάννη για να στελεχώσει την ανοιχτή δομή Φιλοξενίας Αιτούντων άσυλο και Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών Τρίτων Χωρών στον Ελαιώνα. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου 35 ατόμων διαφορετικών ειδικοτήτων με τις αποδοχές να ξεκινούν από τα 1700 ευρώ.

Η ίδια εταιρεία προσφέρει σε <<αιτούντες ασύλου>> από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, στέγαση, υγειονομική περίθαλψη και διάφορες άλλες υπηρεσίες που βεβαίως τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης. Ο Έλληνας πολίτης που θα πληρώνει και τα τριχίλιαρα όλων αυτών που δουλεύουν σε αυτές τις ΜΚΟ για να φροντίζουν <<προσφυγόπουλα>> - μαντράχαλους 30 ετών Ισλαμιστές. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναιών αναφέρεται:


<<Το Πρόγραμμα Στέγασης και Υπηρεσιών για Αιτούντες Άσυλο υλοποιείται μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος ESTIA (Στήριξη Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση) της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).
Στο Πρόγραμμα έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα περίπου 4866 ωφελούμενοι από διάφορα χώρες του κόσμου (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Κογκό κλπ. Από αυτούς έχουν μετεγκατασταθεί περίπου 2033 άτομα σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία…), στα πλαίσια του προγράμματος relocation, ενώ σήμερα το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες περίπου 1.550 ωφελούμενων, οι οποίοι φιλοξενούνται σε 320 μισθωμένα διαμερίσματα.
Στο πλαίσιο του προγράμματος παρέχονται:
Υπηρεσίες φιλοξενίας σε εξοπλισμένα διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων και όμορων Δήμων.
Παροχή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού μέσω χρεωστικών καρτών της UNHCR για την κάλυψη των βασικών αναγκών της κάθε οικογένειας.
Ευρύτερη ψυχοκοινωνική στήριξη που παρέχεται από την ομάδα έργου του Προγράμματος που αποτελείται από κοινωνικούς επιστήμονες, διερμηνείς, διαχειριστές διαμερίσματος, ψυχολόγους, ψυχίατρο και νοσηλευτή.>>


Πλήρωνε , λοιπόν, Έλληνα τη διαμονή χιλιάδων <<προσφύγων>> από το Αφγανιστάν και το Κογκό για να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε μια χώρα Ισλαμιστών Αφρικανών και Ασιατών.

2 σχόλια: