Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Στο ΣΦΥΡΙ τα σπίτια των Ελλήνων! Δεν θα προστατεύεται πλέον ούτε η Πρώτη Κατοικία



Εγκληματικό νομοσχέδιο φέρνει η κυβέρνηση που θα αφήνει απροστάτευτα τα σπίτια των Ελλήνων από τις τοκογλυφικές τακτικές των τραπεζών. Από την 1η ΜΑΪΟΥ, σπίτια, οικόπεδα κι αυτοκίνητα θα βγαίνουν στο <<σφυρί>> για χρέη σε τράπεζες, δημόσιο και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, εφόσον ο οφειλέτης δεν μπορεί να ενταχθεί στην αυστηρή ρύθμιση που θα νομοθετήσει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το περιεχόμενο του πτωχευτικού κώδικα των ιδιωτών, από την 1/5/2020 απελευθερώνονται πλήρως οι πλειστηριασμοί ακινήτων ακόμη και αν πρόκειται για την πρώτη κατοικία του οφειλέτη, ανεξαρτήτως εμβαδού και ανεξαρτήτως εισοδημάτων.

Οι πλειστηριασμοί βεβαίως, θα βοηθήσουν τον <<πολυπολιτισμό>> που επιθυμεί τόσο πολύ ο κ. Μητσοτάκης, μιας και χιλιάδες σπίτια Ελλήνων που θα βγουν στους πλειστηριασμούς είναι έτοιμες να τα αγοράσουν ΜΚΟ, προκειμένου να κατοικήσουν σε αυτά λαθρομετανάστες.

Χιλιάδες, λοιπόν, Έλληνες πολίτες φτωχοποιημένοι από τα μνημόνια, πρόκειται από τον Μάιο να μείνουν και άστεγοι στον δρόμο επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία απαιτεί: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, το ίδιο και τα στελέχη τους, αλλά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων, για μερικές εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ. Ως ΕΟΝ προκαλούμε τον κύριο Άδωνι να βγάλει πρώτα σε πλειστηριασμό τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς και τα προσωπικά του γραφεία, κι όχι τις μόνιμες κατοικίες απλών φτωχών Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου