Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Το πολιτικό σύστημα σπέρνει διχασμό ... και ο Ερντογάν τρίβει τα χέρια του!


 

Στο ίδιο έργο θεατές έχουμε γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη νέα ''παράσταση'' του συστήματος, τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Ως Σύλλογος πατριωτικής νεολαίας εκφράσαμε με ανακοίνωση την επίσημη θέση μας ενάντια στο μπάχαλο και την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας που επιδιώκουν οι οργανώσεις και τα κόμματα των κομμουνιστών-αναρχικών, αλλά και τις τεράστιες ευθύνης της κυβέρνησης η οποία ανέχεται καθημερινά πορείες για τον τρομοκράτη Κουφοντίνα αλλά εισπράττει καθημερινά χιλιάδες ευρώ από πρόστιμα απλών οικογενειαρχών πολιτών, οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο ζουν σε καθεστώς φυλακίσεως λόγω των κυβερνητικών μέτρων. 

 

 

 

Ο θεσμός της Αστυνομίας

 

 

Η αστυνομία είναι ένας  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ θεσμός σε ένα οργανωμένο Κράτος με σκοπούς την Ασφάλεια των πολιτών, τη δημόσια τάξη και ειρήνη, την κοινωνική ευημερία. Οι Έλληνες πατριώτες, εθνιστές, εθνικιστές, νοικοκυραίοι, οι άνθρωποι που βλέπουν τα γεγονότα μέσω της εθνικής οπτικής γωνίας και όχι της ταξικής ή κερδοσκοπικής, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε απλό αστυνομικό ο οποίος στέκεται καθημερινά δίπλα στον πολίτη και αγωνίζεται για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών. Η αστυνομία είναι ο μοναδικός θεσμός ο οποίος έχει το δικαίωμα σε ένα σοβαρό κράτος να ασκεί την αναγκαία βία, όταν χρειάζεται, για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών. Δυστυχώς, όμως τις τελευταίες δεκαετίες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα έχουν μετατρέψει αυτό τον ιερό θεσμό, σε πολιτικό όργανό τους. Έχουμε όλοι δει την αναίτια, ακραία, απροκάλυπτη αστυνομική βία σε παλλαϊκές συγκεντρώσεις κατά των μνημονίων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της Προδοσίας της Μακεδονίας μας. Την ευθύνη, βεβαίως, για την εγκληματική καταστολή κατά των λαϊκών συγκεντρώσεων δεν την φέρουν οι απλοί αστυνομικοί που κάνουν το καθήκον τους, αλλά οι κυβερνήσεις και η εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, η οποία χρησιμοποιεί την αστυνομία ως καθεστωτικό όργανο για πολιτικούς λόγους. Ειδικά των τελευταίο χρόνο με αφορμή την επιδημία του Κορονοϊού η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε πρωτοφανή περιορισμό των προσωπικών ελευθεριών, διαλύοντας την ελληνική οικονομία και χτυπώντας την Ορθόδοξη Πίστη μας με απαγόρευση τον Εκκλησιασμό και τη συμμετοχή μας στα Ιερά Μυστήρια.




Ο βρώμικος ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ, της αριστεράς, των αναρχοκομμουνιστών



Η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 αποτέλεσε τη χειρότερη διακυβέρνηση. Η αριστερά ανέβηκε στην εξουσία με ψέμματα, όπως το σκίσιμο των μνημονίων, ότι ο Τσίπρας θα βαρούσε τα νταούλια και η αγορές θα χόρευαν, GO back κυρία Μέρκελ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κτλ. Η αριστερά εκμεταλλευομένη την αγανάκτηση των Ελλήνων για την τεράστια ανεργία και πτώχευση του ελληνικού λαού από τα μνημόνια, κατάφερε από τις πλατείες να πάρει την εξουσία... Έπειτα το ΟΧΙ των αριστερών στα μνημόνια έγινε ΝΑΙ στο 3ο και χειρότερο μνημόνιο που χρέωσε την Ελλάδα άλλα 90 δισ. και ξεπούλησε όλη τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια. Το go back Κυρία Μέρκελ έγινε πολυτελή δείπνα Τσίπρα-Μέρκελ στο Μικρολίμανο, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ έγινε μη κατάργησή του και εφαρμογή νέων εξαντλητικών φορολογιών και νέες μειώσεις συντάξεων. Ακολούθησε η Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και μια σειρά άγριας καταστολής και διάλυσης πατριωτικών συγκεντρώσεων. Χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα βίωσαν τα χημικά και τους ξυλοδαρμούς της αριστεράς. Μια αριστερά που τώρα πάει να επαναλάβει το ίδιο έργο πολιτικής εκμετάλλευσης. Αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα επί κυβερνήσεώς τους, βγαίνουν πάλι και καπηλεύονται την αγανάκτηση του κόσμου με τα αυστηρά κυβερνητικά μέτρα με στόχο να ξαναεπιστρέψουν στην εξουσία. Δεν έχει, λοιπόν, κανένα δικαίωμα να αντιδρά η αριστερά τη στιγμή που μαζί με τη ΝΔ ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, μαζί ψήφισαν διάφορα νομοσχέδια όπως το σύμφωνο συμβίωσης, μαζί συμφώνησαν στα σκληρά λοκντάουν, μαζί ετοιμάζονται για το ξεπούλημα της Ελληνικής ΑΟΖ στην Τουρκία.

Επίσης, οι αναρχοκομμουνιστικές οργανώσεις (η ουρά της κομματικής αριστεράς) δημιουργούν ταραχές και αποπροσανατολίζουν ένα μέρος της κοινωνίας και της νεολαίας από τα σοβαρά ζητήματα, όπως τα νέα οικονομικά μέτρα λιτότητας που έρχονται και ο εθνικός κίνδυνος της Τουρκίας, το μεταναστευτικό πρόβλημα, και διοχετέυει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης την ενέργεια της νεολαίας σε παράνομες πράξεις με επικίνδυνα και γελοία διακυβεύματα, όπως αυτό της απεργίας πείνας του Κουφοντίνα ή της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια.



Ο βρώμικος ρόλος της Κυβέρνησης

 Απ΄την άλλη η κυβέρνηση φαίνεται ότι επωφελείται κι αυτή πολιτικά από τον αποπροσανατολισμό που επιχειρούν οι αναρχοκομμουνιστές, μιας και ο φακός της επικαιρότητας δεν είναι στην τουρκική απειλή, τις παιδεραστίες που ανακαλύπτονται κοντά στον πολιτικό χώρο της κυβέρνησης, την πορεία της οικονομίας, αλλά βρίσκεται στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης και στον τεχνητό διχασμό που επιδιώκει το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ.




Η Θέση μας


Στεκόμαστε δίπλα στους Έλληνες Αστυνομικούς. Κάθε πράξη βίας είναι παράνομη και έρχεται σε αντίθεση με την Χριστιανική Πίστη και ηθική της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή τη στιγμή επιχειρείται από την κυβέρνηση και την αριστερά ένα τεχνητός διχασμός για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από τα σοβαρά προβλήματά μας και για την συσπείρωση των εκλογικών τους πελατών. Οι αναρχοκομμουνιστές μέσω της βίας επιδιώκουν νέους ''ήρωες'' και αποσταθεροποίηση του ελληνικού κράτους. Η κυβέρνηση επιδιώκει συσπείρωση των συντηρητικών φιλήσυχων πολιτών για την αντιμετώπιση των εσωτερικών εχθρών και την αύξηση της ''δικαιολογημένης  καταστολής " , η οποία θα είναι "απαραίτητη για το καλό όλων μας'' και όποιος δεν συμφωνεί με τα κυβερνητικά μέτρα θα ταυτίζεται πλέον από τα ΜΜΕ ως ''ακραίος''.

Έχουμε, λοιπόν, ένα νόμισμα όπου στην κορόνα είναι η κυβέρνηση και στα γράμματα είναι η αριστερά. Και οι δύο πλευρές όμως αποτελούν το ίδιο νόμισμα. Και οι δύο πλευρές δεν δίνουν απαντήσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν τον λαό, και οι δύο πλευρές εχθρεύονται τους Πατρίωτες/ Εθνικιστές, εχθρεύονται την Ορθόδοξη Πίστη μας, εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία, διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη. Και οι δύο πλευρές με την συνεργασία, βεβαίως, και την αμετανοησία του ελληνικού λαού, ευθύνονται για τη σημερινή τραγική κατάσταση της Πατρίδας μας

Εμείς συμβουλεύουμε όλους του νέους να μην πλανηθούν από τις ψευδεπίγραφες αντιδραστικότητες αριστερών και κομμουνιστικών οργανώσεων που οδηγούν τις νεολαίες τους σε έκνομες ενέργειες, σε ανθελληνικά και αντιχριστιανικά πιστεύω και στη μιζεροποίηση της ζωής τους. Μόνη λύση είναι να μείνουμε κοντά στην Εκκλησία μας, με Εμπιστοσύνη και Πίστη στο Χριστό!

Να μην παίξουμε το παιχνίδι του διχασμού τους. Όλοι μαζί ενωμένοι για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Γιατί, μόνο ο υγιής πατριωτικός αγώνας της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας και όλων των Ελληνορθοδόξων, μπορεί να προσφέρει λύσεις με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για το Έθνος μας! Για μια Πατρίδα που θα κυβερνηθεί από Άξιους Ορθοδόξους Πατριώτες Ηγέτες, με έναν Πιστό μετανοημένο αγωνιζόμενο λαό, για μια Ελεύθερη Ελλάδα και Ανεξάρτητη από διεθνείς τοκογλύφους, στοές και περίεργα κέντρα διακυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου