Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Το Τέλος του Ψευτορωμέικου πλησιάζει...


Την 25η Μαρτίου μαθητές, φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι τιμήσαμε τους Ήρωες του Έθνους μας. 200 χρόνια μετά την Επανάσταση τα Οράματα του Μακρυγιάννη, η Φλόγα του Παπαφλέσσα, η Στρατηγική του Κολοκοτρώνη και το Θάρρος του Καραϊσκάκη μας εμπνέουν για τους σύγχρονους αγώνες, προσωπικούς, εθνικούς ή πολιτικούς. Οι Αγωνιστές του '21 ήταν μαχητικοί Επαναστάτες και πολεμιστές. Αυτό όμως που τους ξεχώρισε στην Ιστορία από τους αγωνιστές άλλων επαναστάσεων ήταν η Πνευματικότητα τους, η βαθειά Ορθόδοξη Πίστη. Αυτή την Πίστη μας κάλεσε ως νεολαία ο Κολοκοτρώνης στον λόγο του στην Πνύκα, να διατηρήσουμε.


200 χρόνια μετά το σύνθημα και ο αγώνας Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος είναι πιο αναγκαίος από ποτέ. Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια και την έλευση του Όθωνα, το ελλαδικό κράτος αποτελεί ένα προτεκτοράτο ξένων συμφερόντων. Το ψευτορωμέικο, όπως προφήτευε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, "εόρτασε" την επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως, με τους Έλληνες φυλακισμένους στα σπίτια, χωρίς την Ιεραρχία μας στην εξέδρα των επισήμων, χωρίς ελληνόπουλα να χειροκροτούν τους στρατιώτες, με μια ηγεσία αφορισμένη και με έναν λαό κλεισμένο, αλειτούργητο και ηθικά ξεπεσμένο...
Αυτό είναι το ψευτορωμέικο κράτος των Αθηνών... Ένα Κράτος με επίσημους νόμους το σύμφωνο συμβίωσης, την αλλαγή φύλου 15χρονων παιδιών, χωρίς ελληνική δημόσια περιουσία και σε λίγα χρόνια χωρίς Έλληνες... Το κράτος των εκτρώσεων και του ωχαδελφισμού.

Ευτυχώς όμως, έχει η ελίτ της παγκοσμιοποίησης τα σχέδια της, αλλά έχει κι ο Θεός τα σχέδια Του. Η σημερινή κατάσταση πρέπει να είναι η αιτία να επιστρέψουμε όλοι στην Εκκλησία μας και τη συμμετοχή στα Μυστήριά της. Να αγωνιστούμε και εμείς Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, όπως εκείνοι οι ταπεινοί και συνάμα τεράστιοι αγωνιστές του '21. Το Έθνος μας είναι προορισμένο να ζήσει μέσα στους αιώνες και θα ζήσει, αρκεί και εμείς να αγωνιστούμε με αυτοθυσία για την Πατρίδα μας και για κάθε άνθρωπο που θα χρειαστεί την βοήθεια μας.

25/3/2021...  η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία βρίσκεται στο σημείο όπου άφησε την πνοή του ο Γιός της Καλογριάς, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και ακούστηκε μέσα στον Πειραιά και στην Αθήνα, μέσα στις κυβερνητικές απαγορεύσεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου