Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !



Με μία ολόκληρη Λαμία να χάθηκε το 2020, κοντά στους 50.000 Έλληνες, το Έθνος γηράσκει, αποθνήσκει και συρρικνώνεται δραματικά με γεωμετρική πρόοδο. Τουλάχιστον 6,5 % μειώθηκαν οι γεννήσεις τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του περασμένου έτους σε σχέση με τους αντιστοίχους του 2019, ενώ το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε σημαντικά με τον πληθυσμό να υποχωρεί κατά 0,6 %, σύμφωνα με τα επισήμως δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. 

Την ώρα που το ποσοστό των Ελληνόπαιδων τη διανυομένη περίοδο δεν υπερβαίνει το 14 % και οι ηλικιωμένοι τείνουν να καταλάβουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμιακού μας φάσματος, στην Τουρκία άνω του ημίσεος των κατοίκων της βρίσκεται κάτω των 25 ετών. Το κράτος συμμορία διαθέτει ένα σφριγηλό ανθρώπινο δυναμικό 80 εκατομμυρίων, το οποίο της παρέχει τη βεβαιότητα και την ασφάλεια μιάς σταθερής μελλοντικής εθνικής πορείας. 

Μπροστά σ' αυτήν την θλιβερά απογοητευτική εικόνα, οι διεθνιστικές κυβερνήσεις εν Ελλάδι, αντί να λάβουν δραστικά μέτρα για την ανάσχεση της δημογραφικής πτώσης, συνεχίζουν τον ισλαμικό εποικισμό, μεταφέροντας χιλιάδες παρανόμους μετανάστες στην ενδοχώρα και δημιουργώντας εκατοντάδες δομές μουσουλμάνων, εν δυνάμει πρακτόρων του Ερντογάν, στον Έβρο και την παραμεθόριο. 

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ εδώ και 2 συναπτα έτη ιεραρχεί ως πρώτο τη τάξει μείζον Εθνικό θέμα, το δημογραφικό, σοβαρότερο από καθε πανδημική ή οικονομική κρίση και επισημαίνει ότι διαγράφεται απειλητικότερος ο κίνδυνος Εθνικού αφανισμού. Οι σκληρές και αδυσώπητες πολιτικές των λοκντάουν εμποδίζουν τα νέα ζευγάρια να συνάψουν σχέσεις, να κάνουν οικογένεια και να γεννήσουν παιδιά, καθώς αποστασιοποιούν τις ανθρώπινες σχέσεις και εξατομικεύουν την κοινωνική ζωή. 

Μόνο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο καταπολέμησης της υπογεννητικότητας μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, με ουσιαστική οικονομική στήριξη της μητρότητας, επιβράβευση των νέων να γίνουν γονείς και γενναία παροχή κινήτρων γονιμότητας με ασφαλιστική κάλυψη των εξωσωματικών. Η υλοποίηση ενός τέτοιου φιλόδοξου σχεδιασμού θα συναγωνιστεί καίρια και αποτελεσματικά τη γείτονα χώρα στη δημογραφική της πρόοδο, καθώς αυτή τη στιγμή αυξάνει επικίνδυνα κατά 1 εκατομμύριο ετησίως τις εφεδρείες της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου