Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ !



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. ενώνει τη φωνή της με τους συνεργαζόμενους ελληνορθοδόξους πατριωτικούς συλλόγους ανά την επικράτεια και προσθέτει και τη δική της υπογραφή στο κοινό ανακοινωθέν κατά του επιβληθέντος εθνοκτόνου εγκλεισμού, ο οποίος έχει αλώσει την οικονομία και εξοντώσει το κοινωνικό σώμα ! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ : 

 Σύσσωμες οι Πατριωτικές ενώσεις ανά την Ελλάδα, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ όλες τις αυθόρμητες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των Ελλήνων, σε κάθε πόλη και νομό, όπου αυτές πραγματοποιούνται.
Στην Ελλάδα που αιμορραγεί από δεκαετίας από οικονομική κρίση, μνημόνια, λαθρομετανάστευση και ανεργία, ήρθε να προστεθεί και η ιατρική δικτατορία, καταλύοντας κάθε Εθνικό και Δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων , με συνεχόμενους εγκλεισμούς( lockdown), οδηγώντας τη χώρα στην απόλυτη οικονομική καταστροφή και τους  Έλληνες σε λιμό, ένδεια και ψυχική καταρράκωση.

Στις περισσότερες Δημοκρατικές χώρες της Ευρώπης, το ένα δικαστήριο μετά το άλλο, κηρύσσουν τα lockdown ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Στη δική μας χώρα , οι ηγεμόνες της, επιβάλλουν ακόμα πιο αυστηρά (υποτιθέμενα) «μέτρα προστασίας» , χρησιμοποιώντας ψευδή και αμφισβητούμενα στοιχεία, με στήριξη την απύθμενη καθημερινή προπαγάνδα φόβου και τρόμου από τους δημοσιογράφους τηλεοπτικού και έντυπου τύπου. 
Καταλύουν κάθε Συνταγματικό ,Εθνικό και Δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων, με την πρόφαση της πανδημίας, ενώ οι δικαστικές αρχές σιωπούν εκκωφαντικά και οι αστυνομικές αρχές συνδράμουν ανερυθρίαστα με Αντισυνταγματική , παράνομη, ανήθικη και άγρια καταστολή και δίωξη των Ελλήνων πολιτών ,για το «κοινό καλό» , κόβοντας πρόστιμα και καταστέλλοντας βιαίως την όποια αντίδραση, εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο οικονομικά και ψυχολογικά τους Έλληνες.
Πολίτες πολλών χωρών της Ευρώπης ξεσηκώνονται καθημερινά κατά των εγκλεισμών. Τώρα ήρθε η σειρά της χώρας μας. Γι’ αυτό κι εμείς οι Πατριωτικές Ενώσεις, στηρίζουμε ηθικά και έμπρακτα όλες τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών. 

Είναι ΙΕΡΟ καθήκον όλων μας να υπερασπιστούμε τα ΕΘΝΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μας δικαιώματα.
Είναι ΙΕΡΟ καθήκον μας, να ενωθούμε και σαν μια γροθιά να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.

Ιερός λόχος 2012
Πατριωτική Ένωση Αργολίδος
Μακεδονική Σάρισσα
Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας
Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου
Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία.
Πατριωτική Κίνηση Καβάλας
Μακεδόνες Μαχητές
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Κάστρο Σερρών
Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου