Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Απρεπής διακοπή σε ζωντανή εκπομπή! - Το μάζευαν την τελευταία στιγμή!


Δηλωτικό των προθέσεων των συστημικών μέσων ενημέρωσης είναι το γεγονός της δημόσιας σε ζωντανή εκπομπή διακοπής του λόγου ενός σοβαρού καθηγητή !

Πιο συγκεκριμένα, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής, εκθέτοντας τα επιχειρήματά του σχετικά με την «μετάλλαξη όμικρον», δέχθηκε την απρεπή παρέμβαση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος μη μπορώντας να του δώσει μια σοβαρή απάντηση, ενώ εκείνος εξέθετε τα τεκμήρια και τα επιχειρήματά του, έδωσε απότομα τον λόγο σε έναν άλλον συνομιλητή, στον οποίο μάλιστα ανέφερε πως έχει όλον τον χρόνο, έως το τέλος της εκπομπής.

Γίνεται φανερό λοιπόν πως τα ΜΜΕ, όπως και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθούν πιστά την γραμμή του Μητσοτακέικου, σύμφωνα με την οποία οι «αντιφρονούντες» πρέπει να αποκλείονται από τον δημόσιο λόγο.
Χαρακτηριστικότατη είναι η εν λόγω περίπτωση, όπου παραγκωνίστηκαν ο λόγος και τα επιχειρήματα ενός πτυχιούχου καθηγητή που επεδίωξε να ανακουφίσει τους πολίτες σχετικά με την «μετάλλαξη όμικρον».

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ δηλώνουμε την αντίθεσή μας απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, που φιμώνουν τον επιστημονικό λόγο, όταν αντιτίθεται στο κυβερνητικό θέσφατο και στο αφήγημα που προωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου