Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ιερός Εθνικός Ύμνος δεν ήχησε! - Η Σακελλαροπούλου τον απαγόρευσε!


Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από την κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου. Συγκεκριμένα προβληματίζει το γεγονός της μη ανάκρουσης του Ελληνικού Εθνικού μας Ύμνου, κατά την διάρκεια της τελετής, γεγονός το οποίο υπαγορεύθηκε από την τωρινή Πρόεδρο Σακελλαροπούλου, η οποία μάλιστα θρασύτατα υποστήριξε πως «δεν χρειάζεται».

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει θέμα με τον Εθνικό μας Ύμνο, από την Σακελλαροπούλου. Όλοι θυμόμαστε την επαίσχυντη συμπεριφορά στην οποία είχε υποπέσει κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας  Ύμνου, στην ακολουθία της Ανάστασης, που έλαβε χώρα στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία οφείλουμε να δηλώσουμε τα εξής : Ο Ελληνικός Εθνικός μας Ύμνος δεν αποτελεί κτήμα κανενός Προέδρου, στρατιωτικού, πολιτικού, εκκλησιαστικού κ.λ.π. αξιωματούχου, ώστε να τον ξεκινά και να τον παύει κατά το δοκούν ! Είναι η Ιερή Ποιητική Μελοποίηση των Αγώνων, των Πνευματικών Επιτευγμάτων και όλης της τρισένδοξης Ελληνικής Ιστορίας μας ! Αποτελεί ένα άσμα την ακρόαση και την όλην υπόσταση του οποίου κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβιβάσει και να υποτιμήσει ! Όλοι και όλες ανεξαιρέτως του οφείλουμε σεβασμό !!! Η κυρία Σακελλαροπούλου με την στάση και τις πράξεις της δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της προς το Ελληνικόν Έθνος, την Ορθόδοξη Πίστη μας, την Ιερή μας Πατρίδα και τις Αθάνατες Παραδόσεις μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου