Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ε.Ο.Ν. : Να βραβευτεί με τιμές ο 17χρονος που έσωσε νεαρή κοπέλα από βέβαιο βιασμό αλλοδαπών !




Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ εκφράζει αμερίστως τα εγκάρδια συγχαρητήριά της στον δεκαεπτάχρονο μαθητή απ' τις Αχαρνές, ο οποίος με αίσθημα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας έσωσε από βέβαιο βιασμό από τρεις Πακιστανούς παρανόμους μετανάστες μία δεκαπεντάχρονη συμμαθήτριά του πάνω στο παρθένο σώμα της οποίας θέλησαν να ασελγήσουν, ανοσιουργήσουν και τερατουργήσουν οι εξ Ανατολών μουσαφιραίοι με τις διεστραμμένες ορέξεις.  Η οικογένεια του νεαρού παλλίκαρου οφείλει να αισθάνεται πραγματικά υπερήφανη για τον Έλληνα λεβέντη, τον οποίον ανέθρεψε με αρχές και ηρωϊσμό. 
Φυσικά, δεν αναμένουμε καμμία δήλωση επιδοκιμασίας, καμμία επιβράβευση και καμμία απόδοση ελαχίστων συμβολικών τιμών και σεβασμού προς το γενναίο Ελληνόπουλο από καμμία παραφυάδα του δημοκρατικού τόξου των προοδευτικών και οραματιστών μιάς πολυπολιτισμικής χωματερής. Η κυβέρνηση και η πρόεδρος της ελλαδικής κλεπτοκρατίας, οι οποίες πλημμυρίζουν από χαρά βλέποντας την Εθνική μας κοινωνία να μετατρέπεται ραγδαίως σε πολυφυλετικό άντρο ανομίας και εγκληματικότητος δεν πρόκειται να ψελλίσουν λέξη για το ήθος, την αξία και την σπουδαία πράξη του εφήβου. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ήδη έλαβαν εντολή από το σαθρό πολιτικό σύστημα να αποκρύψουν και αποσιωπήσουν ολοκληρωτικά το γεγονός, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με έτερες ειδήσεις και πυροτεχνήματα. 
Χαίρομαστε ειλικρινά με τέτοια παιδιά, τα οποία υψώνουν το ανάστημά τους και αγωνίζονται για την τιμή και την αρετή των ιδίων και των συνανθρώπων τους. Αυτή είναι η νέα γενεά, την οποία οραματίζεται και για την οποία αγωνίζεται η Ε.Ο.Ν.. Μιά γενεά Ηρώων με φρόνημα ελεύθερο και ψυχή λεόντων ! 

Α Ξ Ι Ο Σ ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου