Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρουλάκης και φύγαμε... για συγκυβέρνηση!


Πάνω από 200.000 συμπολίτες μας ψήφισαν το κόμμα που ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την χρεοκοπία της χώρας, τα μνημόνια, το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στους δανειστές. Από το ”λεφτά υπάρχουν” και το ΔΝΤ, στην ”ανανέωση” του Ανδρουλάκη. Μπορεί ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην έχει εκφράσει ούτε μία θέση για την οικονομία, τις επενδύσεις, την παράνομη μετανάστευση, την παιδεία, τη δημόσια ασφάλεια, αλλά νίκησε στις εσωκομματικές εκλογές. Μάλλον για τους τελευταίους ελαχίστους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ όσες λιγότερες σοβαρές θέσεις έχεις για τα προβλήματα της Κοινωνίας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να ηγηθείς του σοσιαλιστικού μορφώματος.

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ο κύριος Ανδρουλάκης εξέφρασε δύο βασικές θέσεις του: Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και να αυξηθούν τα πρόστιμα των 100 ευρώ και να περιοριστεί ο ρόλος της Ρωσίας στα Βαλκάνια! Με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, μεγαλύτεροι κίνδυνοι για το τρίτο κόμμα της χώρας είναι οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες και η παρουσία των Ρώσων στα Βαλκάνια.

Καλό θα ήταν, βέβαια, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αναφερθούν και σε ένα οικονομικό σχέδιο πληρωμής μέρους του χρέους του κόμματος των 300 εκατομμυρίων ευρών. Διότι, πως θα (ξανα)σώσετε τη χώρα από την οικονομική κρίση, όταν δεν μπορείτε να ξεχρεώσετε τα δικά σας χρέη; Και μπορεί ο κ.Ανδρουλάκης να διαφημίζεται ότι είναι ”ένας από μας”, αλλά οι καταθέσεις 846.000 ευρώ στο εξωτερικό και τα 18 ακινήτων κατατάσσουν στην ελίτ του κομματικού και πελατειακού κράτους. Άλλωστε είναι γνωστές οι καλές του σχέσεις με τους Βενιζέλο και Σημίτη, οι οποίες προμηνύουν συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Οπότε, ας γνωρίζουν οι ψηφοφόροι των ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι ψηφίζουν δύο σε ένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου