Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ε.Ο.Ν. : Η έλευση του Πάπα σηματοδότησε την επιούσα υποδοχή του Αντιχρίστου !




Η άφιξη, η παραμονή και η αναχώρηση του αιρεσιάρχου ιησουίτου Πάπα Φραγκίσκου από την ημετέρα γή επισφραγίζει, χωρίς αμφιβολία, την επίσημη είσοδο της Πατρίδος μας στο έρεβος μιάς νέας πνευματικά εποχής. Οι ρήσεις των Αγίων Πατέρων, οι γραπτές παρακαταθήκες των οσιακών μορφών της καθ’ ημάς Ανατολής και οι προφητείες των θεοπνεύστων μοναχών λαμβάνουν πλέον σάρκα και οστά μπροστά στα όμματα ενός υπνωτισμένου λαού, ο οποίος καισαρικά αποκομμένος από την πνευματική ζωή αποδέχεται ως πλήρως αφοπλισμένος κάθε καινοτομία και μετανωτερική θρησκευτική εξαλλαγή. Η δεδοξασμένη μετά βαΐων και κλάδων υποδοχή του δυσωνύμου Ποντίφηκος απ’ όλην την εγχώρια μασονική εξουσία, πολιτική τε και εκκλησιαστική, αποτυπώνει ανάγλυφα τις κυνικές μεθοδεύσεις των στοών προς επίσπευση της εκρίζωσης πατρώας Πίστεως, ήτοι της φίλης Ορθοδοξίας, από την Ελλάδα, μέσα από την ταχεία και ανερυθρίαστη προαγωγή της Ένωσης των θρησκειών ανά τον πλανήτη σ’ ένα ενιαίο εωσφορικό δόγμα κίβδηλης αγάπης και ψευδεπίγραφου παναθρωπισμού, όπισθεν του οποίου προαλείφεται καταφανώς η πανηγυρική επέλαση όλων σκοτεινών δυνάμεων, που η Αποκάλυψις του Ιωάννου μάς φανέρωσε.

 

Σε συνέχεια των δεκάδων κατά καιρούς παρεμβάσεων της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας κατά του οικουμενισμού, μέσα από αλλεπάλληλες δράσεις και συστηματική αφυπνιστική κειμενογραφία, μέλη του Συλλόγου μας την περασμένη Παρασκευή ανήρτησαν πανό στην περιοχή του Πειραιά, εκφράζοντας την πάγια, αμετακίνητη και στιβαρή θέση του Συλλόγου μας καθ’ οιουδήποτε εγχειρήματος νομιμοποιήσεως της παπικής τιάρας στα ορθόδοξα χώματα της Ρωμιοσύνης. Το καλά μελετημένο σχέδιο των βραχιόνων της παγκοσμιοποίησης είναι πρόδηλο πως προβλέπει την εν αρχή σύμμειξη της Ορθοδοξίας με τον καθολικισμό, με την επικράτηση των κακοδοξιών και της εκκοσμίκευσης του τελευταίου σ’ ένα αμάλγαμα κατ’ επίφασιν χριστιανισμού, ο οποίος μεταφυσικά αποστειρωμένος πλέον, θα έχει παρασκευαστεί προσηκόντως να υπηρετήσει το νεοταξίτικο όραμα της ενοποίησης κάθε θρησκευτικού συστήματος. Η δουλοπρεπώς εγκάρδια αντιμετώπιση του Πάπα από την δυστυχώς εξωνημένη ηγεσία του κλήρου, τα συλλείτουργα με ρωμαιοκαθολικούς και η προώθηση της εξομοιώσεως της μόνης αληθινής Πίστεως με τους αργυρώνητους δούλους του Αντιχρίστου καταδεικνύουν το μέγεθος και την έκταση της ζώσης απειλής για το κατ’ εικόνα Θεού πλάσμα. Στους εσχάτους καιρούς, που διανύουμε, η Ορθοδοξία καθ’ ότι στρατευμένα διωκομένη θα διασωθεί, περιφρουρηθεί και προασπιστεί μόνο από τις ελάχιστες καρδιές λαϊκών και κληρικών που αρνούνται άχρι σήμερον να παραδωθούν στο έλεος του σκότους και των δυναστών του πλανήτη και δεν ανταλλάσσουν τον Χριστό με τον χρυσό.

 

Η Ε.Ο.Ν. ως ένα κίνημα Νεολαίας με αποστολή θεάρεστη, ιερά και ευλογημένη θα μετατραπεί στο στέγαστρο σωτηρίας και την καταφυγή αμύνης όλων των Ελληνόπουλων, που θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην εξαγορά της Ελευθερίας και της συνειδήσεώς τους και την Πίστη στον όντως και μόνον υπάρχοντα Τριαδικό Θεό. Ο φόβος δεν έχει θέση στις ψυχές εκείνων, που βρίσκονται στην πλευρά του Δημιουργού. Η υπηρέτηση του Σχεδίου Του θα μάς χαρίσει την τελική Νίκη ! 

 

Στις σειρήνες του μετανεωτερικού αθεολογήτου αγαπουλισμού, που κηρύττει αναισχύντως γυμνή τη κεφαλή η υποδουλωμένη στον Καίσαρα ψευδοϊεραρχία απαντούμε ευθαρσώς για μια εισέτι φορά :

 

Οὐκ ἀρνησόμεθά σε, φίλη Ὀρθοδοξία·

οὐ ψευσόμεθά σου πατροπαράδοτον σέβας·

ἐν σοὶ ἐγεννήθημεν, καὶ σοὶ ζῶμεν, καὶ ἐν σοὶ κοιμηθησόμεθα·εἰ δὲ καλέσει καιρός, καὶ μυριάκις ὑπὲρ σοῦ τεθνηξόμεθα.

 

Έλληνες, Γρηγορείτε ! Όλα για την Δόξα Του Χριστού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου