Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ο βλάσφημος Μόσιαλος λοιδορεί, χλευάζει και προσβάλλει την Αειπάρθενο Θεοτόκο !


Τασσόμενος ανοικτά υπέρ του μαζικού και υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο εκπρόσωπος του Μητσοτακέικου σχετικά με τον covid, προέβη σε μια νέα ανίερη δήλωση, χαρακτηριστική και καταδεικνύουσα την αντιχριστιανική θέση που υιοθετεί ανοικτά πλέον η κυβέρνηση.

 

Μέσω μιάς βέβηλης φωτογραφίας που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, πραγματοποίησε επίθεση στους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν μάσκα. Όμως, με αυτόν τον τρόπο προέβη σε βεβήλωση των αξιών και ιδανικών μας που βασίζονται στην Πίστη στον Χριστό μας και την Αειπαρθένο Παναγία μας, με την χρήση μιάς γελοίας φωτογραφίας !

 

Να αναφέρουμε εδώ πως ο Μόσιαλος έχει επανειλημμένως δηλώσει την επιθυμία του να διευρυνθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε άλλες ηλικιακές ομάδες, καθώς επίσης και σε όλους τους εργαζόμενους στην εστίαση μετά τα Χριστούγεννα !

 

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ δηλώνουμε την αντίθεση και την αποστροφή μας προς κάθε βέβηλη και αντιχριστιανική πράξη, δήλωση και ανάρτηση ! Οι Ιερές αξίες του Ελληνικού Ορθόδοξου Πολιτισμού και της Πίστεώς μας, καθώς και τα Σεπτά πρόσωπα των οποίων την Αγιότητα σεβόμαστε δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να τα υβρίζει, να τα προσβάλει και να τα υποτιμά, προκειμένου να κάνει «ιδεολογικοπολιτική σάτειρα» ή να υποτιμήσει τις επιλογές και τις αποφάσεις των συνανθρώπων μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου