Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Καυστική δημοσίευση προς τον Πρωθυπουργό - Βιομηχανία νεποτισμού έχει στήσει ο Μητσοτάκης



Με αυτήν την θέση η Γερμανική εφημερίδα Tageszeitung πραγματοποίησε επίθεση «χαστουκίζοντας» τον κυβερνήτη του Μητσοτακέικου. Σύμφωνα με ένα από τα τελευταία άρθρα, είναι υπεύθυνος για πολιτικό νεποτισμό ενώ αποδομεί με σκληρό ύφος το κυβερνητικό αφήγημα για τους «καλύτερους και άριστους» που απαρτίζουν την κυβέρνηση.

Στο κείμενο μάλιστα έγινε αναφορά για την κουλτούρα μετριότητας που επικρατεί στην Ελλάδα μας, ενώ ο Μητσοτάκης δημιούργησε θέσεις εργασίας μόνο για τους πιστούς οπαδούς του κόμματός του, καθώς και ότι υπάρχει σπατάλη χρημάτων προς όφελος αυτών, των οικογενειακών φίλων και συγγενών των πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος.

Με αφορμή το γεγονός ότι στην Ελλάδα μας οι δημόσιοι υπάλληλοι φθάνουν τους 600000, οι αρθρογράφοι ισχυρίστηκαν πως το Μητσοτακέικο έχει δημιουργήσει ολόκληρη βιομηχανία μετακλητών !

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποκατάστασης, στο οποίο αναφέρθηκαν είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος «αλλάζει πολιτικές τοποθετήσεις και κόμματα, τόσο συχνά όσο αλλάζουν άλλοι το εσώρουχό τους».

Ολοκλήρωσε δε με την αύξηση του χρέους της Νέας Δημοκρατίας κατά 142 εκατομμύρια ευρώ από τις αρχές του 2016 !

Είναι γεγονός λοιπόν πως ο πρωθυπουργός έχει χάσει τον σεβασμό όχι μόνον μιας μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών, αλλά και αρκετών Ευρωπαϊκών παραγόντων, οι οποίοι πλέον φανερά υποδεικνύουν τα λάθη του ! Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τους Ευρωπαίους πολίτες που καταδεικνύουν, τα ορθώς αποδεδειγμένα κακώς κείμενα, που υφίστανται εξ αιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων στην χιλιοταλαιπωρημένη Πατρίδα μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου