Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη Αλληλεγγύη από την Ε.Ο.Ν. : Διανέμει δεκάδες κούτες με ιματισμό στην Π.Ε.ΦΙ.Π.



Η οικονομική εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, η αφαίμαξη του εισοδήματος του μέσου πολίτη και η κατακρεούργηση της περιουσίας του λαού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια προέκυψαν ως φυσική συνέπεια των αδυσώπητων μνημονιακών πολιτικών λιτότητος όχι μόνο γονάτισαν, αλλά ισοπέδωσαν τον Έλληνα, οδηγώντας τον στην καχεξία και την μιζέρια.

Μέσα στην κρίση χιλιάδες ελληνικές οικογένειες βυθίστηκαν στην φτώχεια και την ανέχεια. Οι μασονικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, οι οποίες χρηματοδοτούν με εκατομμύρια ευρώ ορδές ισλαμιστών επήλυδων, σιτίζοντας και στεγάζοντάς τους δωρεαν, για να πραγματοποιούν οργανωμένο εποικισμό στην ενδοχώρα, δεν έχει δώσει την παραμικρή δεκάρα για τις χειμαζόμενες και διαρκώς πληττόμενες από τον αδηφάγο καπιταλισμό πολύτεκνες οικογένειες, καταλείποντάς τες στο έλεος του Υψίστου.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ ως μία οργάνωση με ξεκάθαρο κοινωνιοκεντρικό προσανατολισμό, αναγνωρίζοντας ότι οι ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν το βασικό κύτταρο αιμοδοτήσεως της Φυλής μας και πολλαπλασιασμού των Ελλήνων, στέκεται δίπλα τους έμπρακτα, σθεναρά και αποφασιστικά.

Κλιμάκιο μας με γυναίκες και άνδρες της ΕΟΝ παρέδωσε σήμερα δεκάδες κούτες με ιματισμό και ρουχισμό στην Π.Ε.ΦΙ. (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), η οποία εδώ και χρόνια στηρίζει με αξιοθαύμαστη συνέπεια χιλιάδες οικογένειες σ’ όλην την επικράτεια, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στο πραγματικά θεάρεστο έργο της Ένωσης, δίνοντας ένα τιτάνιο αγώνα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητος και την ριζική αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος, το οποίο για εμάς ως Ελλήνες Εθνικιστές συνιστά το πρώτιστο, κυρίαρχο και ζωτικής σημασίας Εθνικό πρόβλημα, για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Η Ε.Ο.Ν. δεν σταματά ποτέ να αγωνίζεται. Κάθε μέρα για εμάς είναι μια πάλη για το Έθνος και την Ορθοδοξία. Εν όψει των Χριστουγέννων η αίσθηση του καθήκοντός μας για αληθινή αλληλεγγύη και ουσιαστική συμπαράσταση στον αδύναμο, τον πένητα και τους πολυτέκνους είναι ακόμα πιο έντονη, καθώς χάριν σ’ αυτούς το Έθνος μας οφείλει την ύπαρξή του στην δυστοπική εποχή της παγκοσμιοποιήσεως !

Καλά, Άγια και Ευλογημένα Χριστούγεννα σ’ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου