Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τοιχοκόλληση Αυτοκολλήτων από την Ε.Ο.Ν. στο κέντρο της Αθήνας


Μέσα σε μία εποχή σήψης, νωθρότητος, εκφυλισμού και απόλυτης αδρανοποίησης της νέας γενεάς, η οποία επιλέγει να βυθιστεί στο έρεβος της ηδονοκρατίας, της ψευδεπίγραψης λάμψης και των μεταφυσικά αποστειρωμένων εορτών, υπάρχει ακόμα μία οργάνωση, η οποία αντιστέκεται, αγωνίζεται και παλεύει με τους όφεις της Νέας Εποχής για Χριστό και Ελλάδα.

Ο Σύλλογος μας, η Ελληνική Ορθόδοξη  Νεολαία-ΕΟΝ, συνεχίζοντας με σταθερότητα και συνέπεια την παράδοση της πιο δραστήριας Εθνικιστικής συλλογικότητος, με κλίμακιο της πραγματοποίησε απόψε καταδρομική δράση με τοιχοκόλληση των νέων της αυτοκολλήτων, με τον νεαρό πολιτικό Στρατιώτη της ΕΟΝ με τον Σταυρό στον βραχίονα και την επ’ ώμου γαλάζια Σημαία της Ιδέας, η οποία φλόγισε τα νιάτα μας, εξύψωσε την ψυχή μας και κατέκτησε την καρδιά μας προ δύο ετών. Με κεντρικό σύνθημα το απόσταγμα της πολιτικής φιλοσοφίας του Μεγάλου διανοουμένου Ίωνος Δραγούμη “Όποιος Έλληνας παύει να είναι Εθνικιστής, παύει να είναι Έλληνας” Εονίτες και Εονίτισσες διέσχισαν τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας, διαδίδοντας το μήνυμα της Αντεπίθεσης.

Η ανατροπή, η αφύπνιση και η μαζική ακτιβιστική κινητοποίηση των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων δεν θα προέλθει ούτε μέσα από τις αλκοολικές εξόδους σε νυχτερινά κέντρα των φοιτητικών παρατάξεων ούτε μέσα από εκ του ασφαλούς διαδικτυακούς λεονταρισμούς ψευδοπατριωτισμού. Το μέλλον του Έθνους ανήκει σ’ αυτά τα νέα παιδιά, που έκαναν καθημερινότητά τους τον Αγώνα, τον φόβο των άλλων σθένος δικό τους και την αγάπη για την Πατρίδα από κενό γράμμα σε πληκτρολόγια ανεξάντλητη ενέργεια για θυσία και αυταπάρνηση !

 

Η Ε.Ο.Ν. ήρθε, για να μείνει, και θα μείνει !

 

ΥΓ :  Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί καρδιακώς τον επιστήθιο φίλο μας και και εξαίρετο καλλιτέχνη Θοδωρή Σταθόπουλο, μέλος της ΕΟΜ, για το απίστευτης συλλήψεως σχέδιο, το οποίο φιλοτέχνησε για εμάς. Του ευχόμαστε ολοψύχως ο Θεός να του χαρίζει δύναμη και φώτιση σε μια λαμπρή σταδιοδρομία γεμάτη επιτυχίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου