Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !




Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. με κλιμάκιο τους στο πλαίσιο ακτιβιστικής πρωτοβουλίας τους ανήρτησαν εχθές Κυριακή πανό σε κεντρική γέφυρα στα νότια προάστια της Αθήνας και διένειμαν φυλλάδια σε περαστικούς πολίτες των δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Ελληνικού και Αργυρουπόλεως, προκειμένου να τους ενημερώσουν και κινητοποιήσουν αποφασιστικά εν όψει του εξόφθαλμα επιγενομένου ολοκληρωτικού στραγγαλισμού θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων αναφορικά με την ατομική τους υγεία και ελευθερία. 

Η ανηλεής τρομοκράτηση, η προκλητική χειραγώγηση και θα ασφυκτική πίεση, την οποία ασκούν στους πολίτες οι διεθνιστικές καθεστωτικές δυνάμεις σε στενή συνεργασία με το μιντιακό κατεστημένο της μίζας και της διαπλοκής, προκειμένου να εξαναγκάσουν τους πολίτες σε μαζικούς εμβολιασμούς, προοιωνίζουν την λίαν συντόμως εκβιαστική καθιέρωση της υποχρεωτικότητας όχι μόνο του εμβολιασμού για τον καινοφανή ιό της Κίνας, αλλά και μιάς σειράς μέτρων καταδυνάστευσης και επιβολής για τους Έλληνες. Υπ' αυτό το πρίσμα, τίθενται εν σφοδρή διακινδυνεύσει ουσιώδη συνταγματικά δικαιώματα των νομοταγών πολιτών, όπως της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελεύθερης ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας, της ιδιωτικής ζωής, της προστασίας της ατομικής μας υγείας, αλλά και της αντίστασης υπέρ της Πατρίδος, όπως εδράζεται στην ακροτελεύτια διάταξη του καταστατικού χάρτη της Πολιτείας. Με μία αυθαίρετη, γενικόλογη και αόριστη επίκληση του δημοσίου συμφέροντος και της προάσπισης της δημοσίας υγείας επιχειρείται η αποδυνάμωση έως και ο αφανισμός των δικαιωμάτων αυτών, με απώτερη βλέψη τον μαζικό αφοπλισμό των Ελλήνων από κάθε μέσο ουσιαστικής άμυνας κατά προβλεπομένων απολυταρχικών μεθοδεύσεων των ανθελληνικών κυβερνήσεων. Έτσι, κατ' αυτόν τον τρόπο σκοπείται εμφανώς η δημιουργία πολιτών δύο κατηγοριών, η μία εκ των οποίων ως αρνούμενη να συμβιβαστεί με τον έλεγχο της προσωπικής της ζωής θα αντιμετωπίζεται ρατσιστικά με καταφώρως δυσμενείς διακρίσεις, θα στιγματίζεται κοινωνικά και θα στερείται της πρόσβασης σε στοιχειώδη αγαθά και υπηρεσίες. Με μία ριζικά αναμορφωμένη κοινωνία απόλυτα προσκυνημένη στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης οι πολίτες θα ετεροκατευθύνονται πλήρως, θα υπακούουν αναντίρρητα στις καθεστωτικές εντολές και θα αποβάλλουν κάθε ίχνος ατομικής βούλησης, ανεξάρτητης κρίσης και ελευθέρου φρονήματος. 

Η Ε.Ο.Ν., ως Σύλλογος νέων παιδιών, φοιτητών, μαθητών και εργαζομένων, πάντα παρούσα στις μεγάλες κοινωνικές εξελίξεις, πιστή στις Ιδέες της και αταλάντευτη στον σκοπό της για ένα Ελεύθερο και κυρίαρχο Έθνος, δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την αποτίναξη του ζυγού του σιωνισμού και των δυνάμεων του σκότους, που υποδουλώνουν τους Έλληνες. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε με καρδιά, αίμα και ιδρώτα κατά εκείνων που εποφθαλμιούν την Ελευθερία μας και υπέρ όλων εκείνων, που συγκροτούν την ταυτότητά μας, ήτοι τη Φυλή και την Ορθοδοξία μας. Το χρωστάμε στους προγόνους μας. Το χρωστάμε στις επόμενες γενεές Ελλήνων. Για να μεγαλώσουν σε μία Ελεύθερη και Αυτοδύναμη Ελλάδα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου