Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ε.Ο.Ν. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ : ΟΙ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ !



Το ειδεχθές, αποτρόπαιο και ασύλληπτης βαρβαρότητας έγκλημα, το οποίο διεπράχθη σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά άφησε όλους τους Έλληνες ενεούς, συντετριμμένους και βαθιά συγκλονισμένους. Μία νεαρή 20χρονη μάνα μέσα στο άνθος της ομορφιάς και της ηλικίας της δολοφονήθηκε με τέτοιο μένος και αγριότητα από αλλοδαπούς εγκληματίες με απώτερο σκοπό τη ληστεία, την αφαίρεση ολίγων χιλιάδων ευρώ. Ένα 11 μηνών πλάσμα πριν καν ξεπηδήσει από την κοιλιά της μάνας του έγινε μάρτυρας της φρικτής εξόντωσης της και ορφανό με τον πιο βάναυσο τρόπο, ένας τρυφερός πατέρας χήρευσε άδικα και μία ελληνική οικογένεια διαλύθηκε ολοκληρωτικά. 

Οι παράνομοι μετανάστες, τους οποίους το άθλιο ανθελληνικό κράτος μεταφέρει κατά χιλιάδες στην ενδοχώρα, απειλούν όχι απλώς τον πολιτισμό και την ταυτότητά μας, αλλά την ίδια μας τη ζωή. Τις τελευταίες δεκαετίες η εγκληματικότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο αποκλειστικά και μόνο από τα εισαγόμενα περιστατικά αλλοεθνών κατσαπλιάδων, από άψυχα καθάρματα ισλαμιστικών χωρών, για τα οποία η ζωή δεν έχει καμμία σημασία μπροστά στη δική τους επιβολή και επικυριαρχία. Ό,τι κι αν διατείνονται τα αποβράσματα του διεθνιστικού  ψευτοπροοδευτικού τόξου, το σκληρό μουσουλμανικό στοιχείο δεν αφομοιώνεται από την ελληνική κοινωνία. Έρχεται επεκτατικά και ιμπερελιστικά με στόχο την εξαφάνιση των Χριστιανών στις Πατρίδες τους. Το δε ποινικό σύστημα της μεταπολιτευτικης μπανανίας έχει φθάσει στο αίσχιστο σημείο αντί να αποτρέπει το έγκλημα,  να το επικροτεί. Μετά από 16 χρόνια φυλάκιση τα απάνθρωπα κτήνη, τα οποία φόνευσαν σήμερα τη νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του νεογέννητου βρέφους της, θα κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι.Το κράτος του Μητσοτάκη με την αστυνομία του Χρυσοχοΐδη και τους νόμους Παρασκευόπουλου, που σκοπεύει να κάνει την χώρα μας μία απέραντη πολυπολιτισμική κουρελού, είναι βαριά συνένοχο στο απεχθέσταστα τελεσθέν έγκλημα.

 Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία έχουμε υποστηρίξει κατ' επανάληψιν πως η πάταξη τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων βρίσκεται : 
1) στη σοβαρή και αυστηρή φύλαξη των ΣΥΝΟΡΩΝ μας, 
2) τη μετατροπή των ισοβίων σε πραγματική ΙΣΟΒΙΑ,
3) την απέλαση όλων των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, 
4) την εξολόθρευση των ξένων συμμοριών και
5) την αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου για την επέκταση της ΝΟΜΙΜΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ, ώστε ο οικογενειάρχης να μην κινδυνεύει με διασυρμό στα κανάλια και δικαστικές περιπέτειες, αν πράξει το αυτονόητο, να αμυνθεί εντός της οικίας του υπέρ των αγαπημένων του ανθρώπων και της περιουσίας του, αλλά να στείλει στον αγύριστο κάθε αλήτη και εν δυνάμει δολοφόνο, ο οποίος θα αποπειραθεί να πειράξει έστω και μία τρίχα από νομοταγή Έλληνα πολίτη! 

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στον πατέρα και την οικογένεια του και ευχόμαστε σύντομα ο Άγιος Τριαδικός Θεός να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη δικαιοσύνη στους άτυχους δούλους του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου