Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Καμία εμπιστοσύνη στους εργατοπατέρες της αριστεράς! Ανάγκη για πατριωτικά εργατικά κινήματα - Το Εθνικό συμφέρον είναι συμφέρον και των εργαζομένων


 Είναι ιδιαίτερα προκλητικό οι εργατοπατέρες της αριστεράς, να καπηλεύονται τους αγώνες του εργατικού κινήματος, τη στιγμή που την αργία της πρωτομαγιάς, το 8ωρο και η δημόσια ασφάλιση είναι κεκτημένα του Ιωάννη Μεταξά και των Ελλήνων Πατριωτών/ Εθνικιστών. Οι περισσότερες πολιτικές περσόνες και οργανώσεις που βλέπουμε στις τελευταίες αριστερές συγκεντρώσεις συμμετείχαν ή στήριξαν την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη φορά αριστερά δεν έκανε τίποτα απολύτως για την μαύρη εργασία, προχώρησε σε αυξήσεις φόρων και βεβαίως δεν καταπολέμησε την έμπρακτη παραβίαση του 8ωρου στον ιδιωτικό τομέα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι ακόλουθοι τέτοιων αριστερών κινημάτων και κομμάτων πως οι ηγεσίες τους δεν έχουν καμία πρόθεση για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων. Δεν γίνεται μια υλιστική ιδεολογία, που αντιμάχεται το Έθνος (και άρα ως συνέπεια και τον λαό), βασισμένη σε έναν εγωισμό με σκοπό την ατομική αύξηση πλούτου, να βοηθήσει έμπρακτα τον απλό εργάτη.
 Οι εργάτες έχουν Πατρίδα! Οι εργάτες έχουν οικογένεια και αγαπούν τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου τους. Μόνο πατριωτικά εργατικά κινήματα με προσήλωση στο εθνικό συμφέρον, αλλά και αγώνα για τα συλλογικά δικαιώματα, μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα μέσω του αγώνα τους. Πρέπει κάποια στιγμή μια εθνική κυβέρνηση να βάλει τέλος στα κομματικά ολοκληρωτικά συνδικαλιστικά καρτέλ. Ο αγώνας και ο συνδικαλισμός είναι δικαίωμα όλων των εργαζομένων και όχι μιας σταλινοφασιστικής μειοψηφίας, η οποία υπονομεύει τους αγώνες των εργαζομένων, αλλά και συγχρόνως δημιουργεί ένα αντιεπενδυτικό κλίμα στη χώρα με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας και την φυγή σημαντικών επιχειρήσεων από την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου