Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

102 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ !



Η 19η Μαΐου κατεγράφη στην Ιστορία του Έθνους ως αποφράδα ημέρα για τον Ποντιακό Ελληνισμό των παρευξεινίων περιοχών. Το κράτος των Νεοτούρκων εν έτει 1919 με επικεφαλής τον Μουσταφά Κεμάλ αφετηριάζει μία μαζικής κλίμακας οργανωμένη επιχείρηση αφανισμού του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας με φρικτές εξοντώσεις χωριών, συστηματικούς διωγμούς σε βάρος χριστιανών, ανείπωτους βιασμούς γυναικόπαιδων, λεηλασίες και εκτοπισμούς μέσα από τις πορείες Θανάτου (Αμελέ Ταμπουρού) , που είχε εγκαινιάσει η μισάνθρωπη ισλαμοφασιστική διοίκηση. 353.000 αδερφοί μας σφαγιάστηκαν, βασανίστηκαν και τελικώς ξεψύχησαν, έχοντας υποστεί μαρτύρια Αγίων για την Πίστη στον Χριστό και την Ελευθερία της επί 400 χρόνια σκλαβωμένης μας Πατρίδος, της αυτοκρατορίας του μεσαιωνικού ελληνισμού, της πολυπόθητης Ρωμανίας. 
102 έτη μετά την έναρξη αυτής της λυσσώδους επίθεσης της Τουρκίας κατά των Ελλήνων του Πόντου ο πόνος και οι  μνήμες των παθών και των δεινών των παππούδων μας παραμένει μία αιμάσσουσα πληγή στις καρδιές όλης της Φυλής μας. Η αγάπη και ο αγώνας για τα υψηλά ιδανικά του Ελληνισμού έχουν σημαδεύσει βαθιά τη νοοτροπία και τη συνείδηση του Έθνους μας. 
Ο προαιώνιος εχθρός μας φέροντας στις πλάτες το βάρος φρικαλέων εγκλημάτων και τα χέρια του βουτηγμένα εδώ και έναν αιώνα σε αίμα αθώων αρνείται πεισματικά να αναλάβει τις μέγιστες ευθύνες του για την συντελεσθείσα Γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, είναι χρέος μας να αγωνιστούμε ως Έλληνες Εθνικιστές όχι μόνο για την αναγνώριση του ζητήματος και τη διεθνή καταδίκη του κράτους συμμορία, αλλά και την απαίτηση σκληρών αποζημιώσεων για τις ανοσιουργήματα, τα οποία διέπραξε και για τα οποία ποτέ δεν θα μετανιώσει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου