Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Καμία αναφορά από το πολιτικό σύστημα για τις προκλήσεις Τσαβούσογλου και την Άλωση της Πόλης - Η ΕΟΝ δεν σιώπησε και τίμησε τους Ήρωες Υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης



 Με τιμές υποδέχτηκαν αυτές τις ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης τον Τσαβούσογλου. Τον Τσαβούσογλου που επισκέφθηκε την Θράκη μας φέροντας μαζί του "υποσχέσεις" και προπαγανδιστικές κορώνες στους μουσουλμάνους της περιοχής. Αλήθεια ποια ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στην προκλητική επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη; Ποια ήταν η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στην αναφορά του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας περί "τουρκικής" μειονότητας; Ποια ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης μας στις τελευταίες παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο; Απολύτως καμία! Την ίδια ώρα που "ελευθερώνονται" οι Έλληνες και μπορούν να πιουν τον καφέ τους χωρίς sms, το εγχώριο πολιτικό σύστημα, η τουρκική κυβέρνηση και συγκεκριμένα συμφέροντα στην ΕΕ και στην Αμερική, ετοιμάζουν περίεργες γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο εις βάρος της Πατρίδας μας. 


 Το Σάββατο στις 29 Μαΐου ο Ερντογάν προχώρησε σε ένα τεράστιο προπαγανδιστικό θέαμα για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Το επίσημο κράτος της Τουρκίας για άλλη μια χρονιά γιόρτασε με τεράστιες εκδηλώσεις την Άλωση της Πόλης μας και τις σφαγές χιλιάδων Ελλήνων. Αντίθετα στην Ελλάδα δεν υπήρξε ούτε μία δήλωση από τον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή άλλα μεγάλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Πλήρη σιωπή στην Ελλάδα για αυτή τη μαύρη μέρα του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.



 Μόνο εκεί στο άγαλμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά στον Πειραιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα στέκια της σύγχρονης ελίτ, νέες και νέοι της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας τίμησαν εκείνους τους λίγους χιλιάδες τελευταίους Υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης. Διότι στην ΕΟΝ δεν ξεχνάμε ποτέ το Ποθούμενο του Γένους μας. Δεν ξεχνούμε ότι η Επανάσταση που ξεκίνησε πριν 200 χρόνια είχε ως κύριο σκοπό την Απελευθέρωση της Πρωτεύουσας του Έθνους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου