Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ε.Ο.Ν. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΙΣΡΑΗΛ



 Τις τελευταίες μέρες με αγωνία και θλίψη παρακολουθεί η ανθρωπότητα και ο ελληνικός λαός τις βίαιες συγκρούσεις στην Παλαιστίνη μεταξύ των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων και αντάρτικων παλαιστινιακών δυνάμεων. Ως Έλληνες Πατριώτες υποστηρίζουμε κάθε λαό που αγωνίζεται για την Εθνική του Ελευθερία και Ανεξαρτησία. Είμαστε υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης Εβραίων και Αράβων στην περιοχή και την ανακήρυξη του Παλαιστινιακού κράτους. Ως Κράτος, όμως, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σημαντικά την γεωστρατηγική και ενεργειακή συμμαχία με το Ισραήλ. Την στιγμή που η Ισλαμική Τουρκία παραβιάζει συνεχώς τα σύνορα μας, απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, αμφισβητεί την Εθνική μας Κυριαρχία στο Αιγαίο, η μόνη λύση για την αντιμετώπιση τέτοιων επιθετικών λύσεων είναι η συμμαχία με άλλα κράτη της ΝΑ Μεσογείου όπως το Ισραήλ. Η Τουρκία ενώ βρίσκεται στο ΝΑΤΟ με ψεύτικα σόου και κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να φανεί ως ο υπερασπιστής όλων των Μουσουλμάνων. Έτσι σιγοντάρει πολιτικά και στρατιωτικά παραστρατιωτικές οργανώσεις Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ και Σύριων ισλαμιστών ανταρτών κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Άσαντ στη Συρία. 
 Η Ελλάδα χρειάζεται να αναπτύξει τη σχέση της με κράτη όπως είναι η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Συρία, ο Λίβανος, όχι όμως να εμπλακεί πολεμικά και στρατιωτικά. Η Πατρίδα μας χρειάζεται ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και ανάπτυξη των συμμαχιών της για την υπεράσπιση της Εθνικής της Κυριαρχίας, αλλά και της θέσπισης της ως μια βάση σταθερότητας στην περιοχή.
 Επίσης δεν είναι τυχαίο που τέτοιες συμμαχίες με σκοπό την στρατιωτική αναβάθμιση της Ελλάδος και την εξόρυξη των ορυκτών υδρογονανθράκων μας, ενοχλούν την εγχώρια 5η φάλαγγα. ΚΚΕ, Αναρχικοί, ρουβίκωνες, ακροαριστερές οργανώσεις, κομμουνιστές του Τρότσκι μέχρι του Στάλιν, όλοι τους μπορεί να απεχθάνονται την Ελληνική Σημαία και την έννοια των Εθνών, όμως μετά χαράς διαδηλώνουν υπέρ της "Εθνικής" αυτοδιάθεσης Τούρκων, Παλαιστινίων, Κούρδων και κάθε άλλου Έθνους πλην των Ελλήνων! Επίσης τη στιγμή που διαδηλώνουν κατά "Του ρατσισμού και του αντισημιτισμού" είναι οι ίδιοι που καίνε σημαίες του Ισραήλ. Οι αναρχοκομμουνιστές στην Ελλάδα δυστυχώς αποδεικνύουν ότι στην πράξη στρέφονται κατά των συμφερόντων της Ελλάδος, είτε με "ταξικούς αγώνες", είτε με "αλληλεγγύη σε άλλους λαούς", ποτέ όμως δεν εκφράζουν αλληλεγγύη στους Έλληνες της Κύπρου, του Πόντου, της Βορείου Ηπείρου, της Θράκης, της Μέσης Ανατολής, τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που μαρτυρούν καθημερινά παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου