Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν., όπως πάντα έτσι και τώρα, αρνείται να συστρατεθεί με το πλειοψηφικό ρεύμα όλων εκείνων που σιωπούν, αδιαφορούν ή δειλιάζουν να υπερασπιστούν βασικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών, οι οποίες καταστρατηγούνται σκαιώς και προκλητικώς από τις συστημικές δυνάμεις της Νέας Τάξης. 

Κλιμάκιο στελεχών της Ε.ΟΝ., του Εθνικιστικού Συλλόγου μας, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή ηχηρή και δυναμική Δράση σε κομβική γέφυρα των νοτίων προαστίων στην Αθήνα, αναρτώντας πανό με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ» και διανέμοντας σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια σε κατοίκους, προκειμένου να εκφράσουμε ευθέως την έμπρακτη, κάθετη και ουσιαστική αντίθεσή μας στην χειραγώγηση των Ελλήνων, τον εκβιασμό του λαού μας και καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του. 

Εδώ και μήνες η δωσιλογική κυβέρνηση του Μητσοτάκη σε αγαστή συνεργασία με τα βρώμικα ανθελληνικά πολιτικά κόμματα, η Ένωση των τοκογλύφων και οι  παγκοσμιοποιητές επιχειρούν να δημιουργήσουν με ύπουλο και καθ' όλα απολυταρχικό τρόπο πολίτες δύο κατηγοριών ανάλογα με τον βαθμό υπακοής τους στα κελεύσματα και τις εντολές τους. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης υπηρετώντας πιστά τα σχέδια των διεθνιστών και προβαίνοντας σε μια άριστα ενορχιστρωμενη μαζική πλύση εγκεφάλου εκφοβίζουν μεθοδικά τους Έλληνες και προαναγγέλλουν κοινωνικά προνόμια ιδιαίτερης μεταχείρισης για τους πολίτες, που θα συμβιβαστούν με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Ενώ παράλληλα, απειλούν απροκάλυπτα όποιον τολμήσει να διατυπώσει έστω και καλοπροαίρετες επιφυλάξεις απέναντι σε μια νέα και πρωτόγνωρη εμβολιαστική τεχνολογία ότι θα απομονωθεί κοινωνικά, θα στιγματιστεί και δεν θα μπορεί όχι μόνο να ταξιδεύσει, αλλά και να έχει πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, να μετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι και να εύρει εργασία, να συντηρήσει την οικογένειά του και να βιοποριστεί στοιχειωδώς. Είναι εμφανές πως όλες αυτές οι μεθοδεύσεις οδηγούν σε μια οσονούπω νομοθετική θέσπιση της υποχρεωτικότητας όχι μόνο του εμβολιασμού, αλλά και μίας σειράς άλλων μέτρων καθυπόταξης του λαού μας. 

Μέσα από την εμφύσηση του τρόμου στον μέσο άνθρωπο και τίμιο βιοπαλαιστή του μόχθου, αποβλέπουν στην περιστολή, τη συρρίκνωση έως και την εξάλειψη των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, όπως της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελεύθερης ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας, της ιδιωτικής ζωής, της προστασίας της ατομικής μας υγείας, αλλά και της αντίστασης υπέρ της Πατρίδος, όπως εδράζεται στην ακροτελεύτια διάταξη του καταστατικού χάρτη της Πολιτείας. Η αποστέρηση αυτών των θεμελιωδών ελευθεριών από μέρος του κοινωνικού συνόλου συγκροτεί μία κατάφωρη δυσμενή διάκριση σε βάρους τους με ρατσιστικά και αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, απώτερος στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι όχι μόνο η δαιμονοποίηση και η περιθωροποίηση όλων όσοι υψώνουν το ανάστημά τους στις δικτατορικές μεθοδεύσεις τους, αλλά κυρίως η υποδούλωση του Έθνους μας, η κατάπνιξη οιασδήποτε εξέγερσής του και η δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανθρώπου απόλυτα παραδεδομένου και προσκυνημένου στον εκσυγχρονισμό και τον εκφυλισμό.

Ως Ε.Ο.Ν. βγαίνουμε μπροστά, απαιτούμε, διεκδικούμε και προχωράμε σε πράξεις. Κινητοποιούμε τη νεολαία και οργανώνουμε την Αντεπίθεσή μας. Υπερασπιζόμαστε με σθένος τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, ήτοι τα μέσα άμυνάς μας κατά της κρατικής αυθαιρεσίας, τα όπλα μας κατά κάθε καθεστωτικής κατάχρησης. Ως Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία δεν εγκαταλείπουμε ποτέ τον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα κι ένα Έθνος υπερήφανο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου