Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Η Ε.Ο.Ν. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ !



Ανάμεσα στην παθητική, εγωτική και ευνούχα ελληνική νεολαία της ξάπλας και της καλοπέρασης υπάρχουν νέα αγνά και φλογισμένα από αξίες παιδιά, τα οποία θέτουν πάνω από τη διασκέδαση, τους καφέδες και τις ατομικές απολαύσεις τις Ιδέες για μία Πατρίδα Ελεύθερη, Μεγάλη και Ελληνική!

Όταν κάποιοι σήμερα Κυριακή λούονταν στις παραλίες της Αττικής παντελώς αδιάφοροι για τα νέα ολοκληρωτικά μέτρα του αντεθνικού καθεστώτος του Μητσοτάκη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  τα οποία ανατρέπουν άρδην, χωρίς τη δική μας συμμετοχή, τη ζωή και το μέλλον της Φυλής μας και των εργαζομένων της, Εθνικιστές αγωνιστές της Ε.Ο.Ν. αντιδρούσαν στην υποβάθμιση και κατακρεούργηση των εργασιακών δικαιωμάτων. 

Με κεντρικό σύνθημα «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΟΣΑ ΘΕΣΠΙΣΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ / 8ΩΡΟ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» μέλη του Βορείου Τομέα Αθήνας της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. ανήρτησαν πανό σε κεντρική λεωφόρο της Νέας Φιλαδελφείας κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου-εκτρώματος, το οποίο διαλύει τις εργασιακές σχέσεις, υποβαθμίζει τις παροχές των μισθωτών και με απροκάλυπτα παραπλανητικές διατάξεις συρρικνώνει άχρι εξαλείψεως το πλαίσιο κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων, ωθώντας τους στην εκμετάλλευση, την εξαθλίωση και την προλεταριοποίηση. Από την άλλη πλευρά, η Αριστέρα και δη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να υποδύονται τους εργατοπατέρες, όταν ως βαθιά συστημικό κόμμα εξουσίας ξήλωσαν την κοινωνική ασφάλιση και αποδόμησαν το κοινωνικό κράτος. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι, οι οποίοι υπερασπίζονται με πάθος, συνέπεια και ήθος όσα ο Εθνικός Κυβερνήτης, Πατέρας της Νίκης και Πρώτος Εργάτης Ιωάννης Μεταξάς θέσπισε για πρώτη φορά, όπως το 8ωρο, το 48ωρο, τις αργίες, το ΙΚΑ και μία σειρά εξασφαλίσεων για τον μέσο εθνολαϊκό νοικοκύρη και βιοπαλαιστή της γής και του μεροκάματου. 

ΑΓΩΝΑΣ τώρα με την Ε.Ο.Ν. για να συγκροτηθεί ένα πλατύ μέτωπο Αντεπίθεσης στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και την μετατροπή της Εργασίας από υγιή και ευτυχή προσφορά στο Έθνος σε δουλεία στους Τυράννους της Μασονίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου