Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ



Η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" έχει υπερβεί τα εσκαμμένα του ανθελληνισμού. Σε νέα της περιβόητη αφίσα, στην οποία μέσα από μία ζωγραφιστή κορδέλα συνοδευομένη από εικονίδια αποπειράται να αναδειχθεί η ιστορική πορεία του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες, εκτυλίσσεται όλο το εύρος της προπαγανδιστικής υστερίας της άθλιας ομάδος της παραμορφωμένης από το λίφτινγκ Αγγελοπούλου. 
Από την ευθύγραμμη παρουσίαση της Επιτροπής παραλείπεται εξ ολοκλήρου η προσωπικότητα του Μακεδόνα Στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ παράλληλα διαγράφεται τελείως η χιλιετής πορεία της Ρωμανίας, του Βυζαντίου, ήτοι της Ανατολικής χριστιανικής αυτοκρατορίας του μεσαιωνικού ελληνισμού. Ο μέν πρώτος, προκειμένου να διατρανωθεί η αταλάντευτη αφοσίωσή μας στο ρεζίλι των Πρεσπών και να μεταδωθεί το μήνυμα της καλής γειτονίας προς τους ψευδομακεδόνες των Σκοπίων, και η δε δεύτερη, για να εμπεδωθεί από την κοινή γνώμη η στρεβλή θεωρία, ότι το ημέτερον Έθνος είναι απόρροια του ευρωπαϊκού διαφωτισμού και της γαλλικής επανάστασης κι όχι μία αρχέγονη φυλετική οντότητα με βαθιές προϊστορικές καταβολές. 
Ξεκινώντας από τον Περικλή, ο άξονας διαπερνά την Μπουμπουλίνα και καταλήγει -ω του θαύματος- σ' έναν ανελλήνιστο νεόπλουτο μπασκεμπολίστα, το νέο πρότυπο των εγχωρίων μίντια και της παγκοσμιοποιητικής ελίτ. Μία νιγηριανή αθλητική μορφή εμφανίζεται εφάμιλλη των ηρώων και των αγωνιστών, που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία του Έθνους μας. Έλληνες με λαμπρό μυαλό, επιστήμονες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, διανοητές και πολεμιστές, οι οποίοι άφησαν το μισό τους σώμα στο πεδίον της μάχης για την Πατρίδα, εξαφανίζονται μπροστά στο πρόσωπο του Αντετοκούμπο. 
Μέσα από αυτήν την επιλογή είναι φανερό πως η Επιτροπή επιχειρεί μανιωδώς να απαλείψει τη βιολογική διάσταση του Έθνους μας, να παραχαράξει την ιστορική πραγματικότητα και να πείσει τους Έλληνες στο κυβερνητικό σχέδιο, ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική και να δεχτεί την εθνολογική μετάλλαξη της κοινωνίας της.  
Στη θέση αυτής της αυτάρεσκης αθλητικής φιγούρας μία Επιτροπή με πραγματικά πατριωτικά χαρακτηριστικά και εθνικές στοχεύσεις θα αντιπρότεινε τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα κι όλα τα άξια παλληλάρια της Φυλής μας, τα οποία έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. 
Δεν είναι απλά κατάπτυστο, αλλά ύβρις για τον πολιτισμό και τους προγόνους μας να εξισώνεται ένας νεοεποχίτης αθλητής με τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Μάρκο Μπότσαρη, τον Παπαφλέσσα, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο κι τους φουστανελοφόρους παππούδες μας, οι οποίοι θυσιάστηκαν, για να  αποτινάξουν τον ζυγό του Οθωμανού κατακτητή και να διαφυλάξουν την ορθόδοξη ιδιοπροσωπία μας στον κόσμο. 
Αυτή η Επιτροπή αποτελουμένη από μια δράκα εθνομηδενιστών, νεομαρξιστών και αθεϊστών απάτριδων δεν έχει κανένα στόχο να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, αλλά να μεταβάλει ο κοσμοείδωλο του ελληνισμού και να μας απογνυμώσει από τα εθνικά μας ιδεώδη. Η  μόνη λύση είναι να παραιτηθεί άμεσα, ώστε να μας απαλλάξει δια παντός από την αισχρή παρουσία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου