Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Λουκέτο στο 50% της Εστίασης και αύξηση του προστίμου στα 500 € !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Η οικονομική καταστροφή που βιώνουμε, είναι άνευ προηγουμένου. 1.000.000 Έλληνες εκτιμάται πως θα έχουν χάσει την δουλειά τους πριν το άνοιγμα της αγοράς, καθώς το 50% των επιχειρήσεων εστίασης δεν θα ξανανεβάσει ρολά. Εξίσου ζοφερό εκτιμάται το μέλλον και για τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας!

Πολλοί συμπολίτες μας εσφαλμένα πίστευαν πως η κατάρρευση δεν είναι τόσο σοβαρή, και πως μετά το άνοιγμα της αγοράς, το πολύ μέσα σε έναν χρόνο θα έχουμε γυρίσει στα προηγούμενα επίπεδα. Ωστόσο, πλέον δεν ομιλούμε για διαφυγόντα κέρδη. Για όσους από εμάς κάνουμε οικονομικές σπουδές, γνωρίζουμε πως όταν κλείνει μια επιχείρηση, δεν έχουμε διαφυγόντα κέρδη αλλά καταστροφή κεφαλαίου, το οποίο θα πρέπει να ξαναδημιουργηθεί. Θα μπορούσαμε να φαντασιωνόμαστε σύντομη επάνοδο στα προηγούμενα επίπεδα, μόνο αν διατηρούσαμε κατά το δυνατόν το κεφάλαιο. Αυτή την στιγμή ωστόσο, το κεφάλαιο έχει καταστραφεί και θα πρέπει να ξαναδημιουργηθεί, η οποία διαδικασία είναι χρονοβόρα και επίπονη. Όσοι ομιλούν για ανάκαμψη στα προηγούμενα επίπεδα εντός ενός ή δυο χρόνων, ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΓΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Όλα δείχνουν πως η ανάκαμψη θα πάρει τουλάχιστον μια δεκαετία.

Σαν να μην έφτανε αυτό δε, σε αυτή την απίστευτη κατάσταση εις την οποία βρισκόμαστε, όπου η ήδη πολύ μεγάλη ανεργία θα διπλασιαστεί, η Κυβέρνηση των Αφορισμένων, αντί να κινηθεί για την διάσωση όποιων επιχειρήσεων μπορεί(από μια καταστροφή την οποία η ίδια δημιούργησε), σπαταλά τον χρόνο της μελετώντας πως θα αυξήσει τα πρόστιμα εις βάρους του λαού!!!

Ως πότε αδέλφια θα σκύβουμε την κεφαλή σε αυτούς τους ανάλγητους εγκληματίες, που μεράκι το ‘χουν να μας βιάζουν τις ζωές και τις ψυχές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου