Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Αυτός είναι ο "πολιτισμός" των Τούρκων! Με αυτούς πάμε σε "διάλογο" ;!



Αποστροφή και αηδία προκαλεί σε κάθε σκεπτόμενο και συνειδητοποημένο Ελληνα το άγαλμα - έκτρωμα που κατεσκευάστηκε στην κεντρική πλατεία του Αφιόν Καραχισάρ. Στο εν λόγω αντιαισθητικό και ακαλαίσθητο σύμπλεγμα φαίνεται ξεκάθαρα ο τουρκομογγολικός «πολιτισμός». Σ' αυτό παρουσιάζεται ένας Τούρκος στρατιώτης σε στάση ήρωα να ποδοπατά έναν Έλληνα πεσόντα αντίπαλό του ! Στόχος τους να «τιμήσουν» την «νίκη» τους στην μάχη που δόθηκε στην περιοχή κατά την Μικρασιατική εκστρατεία.  

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα εξής. Οι Τούρκοι στην μάχη του Αφιόν Καραχισάρ δεν νίκησαν τον Ελληνικό στρατό στην ίδια την σύγκρουση, αλλά η διχόνοια που υπήρχε μεταξύ των Ελλήνων, εξαιτίας του Εθνικού διχασμού, μαζί με ένα πλήθος στρατηγικών σφαλμάτων από πλευράς μας οδήγησαν στην υποχώρηση. 

Αποτελεί στοιχείο του Ελληνικού πολιτισμού ο σεβασμός στους νεκρούς, κάτι το οποίο φαίνεται πως οι εξ Ανατολής γείτονες στερούνται καταδεικνύοντας για άλλην μιαν φορά ποιοι είναι ! Δεν μας κάνει εντύπωση.

Εδώ, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα ο στόχος τους στις «διαπραγματεύσεις» που τις τελευταίες ημέρες ξεκινήσαμε. Μήπως αυτό που θέλουν είναι να μας στριμώξουν ξανά και να αναγκάσουν τους πολιτικάντηδές μας να δεχθούν μια νέα συμφωνία των Πρεσπών στο Αιγαίο ;
Οι γείτονές μας έχουν καλές προθέσεις και θέλουν να τα βρουν μαζί μας ή επιδιώκουν να μας καταρακώσουν εξυπηρετώντας τα ανίερα συμφέροντά τους εις βάρος μας ; 

Η απάντηση είναι προφανής. Φαίνεται από τις πράξεις τους ! 

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ αποστρεφόμαστε μετά βδελυγμίας και αηδιάζουμε μπροστά σε κάθε τι που προσβάλει την Πατρίδα μας και τους ένδοξους προγόνους μας ! Από τους γείτονές μας δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. 

Δόξα και Τιμή στους Ελληνες πεσόντες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου