Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία Τίμησε τους Έλληνες Ήρωες των Ιμίων


Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι 

Δυναμική και ηχηρή αντιπροσωπεία του τοπικού παραρτήματος Πειραιά της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ μετέβη σήμερα στις 31/1/2021 στο μνημείο του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου στην Τερψιθέα, για να καταθέσει δάφνινο στέφανο προς τιμήν των τριών ενδόξων παλληκαριών των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, οι οποίοι θυσιάστηκαν ως ήρωες, για να υπερασπιστούν την ελληνικότητα του Αιγαίου και των νήσων μας. 

Η μειοδοτική κυβέρνηση Σημίτη μαζί με τους ενδοτικούς χατζιαβάτες της δεν έχει λογοδοτήσει για την εσχάτη Εθνική προδοσία, την οποία διέπραξε 25 έτη πρωτύτερα στην κρίση των Ιμίων.Εν αντιθέσει, τα πολιτικά καθάρματα της εποχής εκείνης, τα οποία ισχυρίζονται έως και σήμερα ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας, μιλούν για συνεκμετάλλευση, διεθνή δικαστήρια και μοιράσματα εδαφών με τον γενοκτόνο Ερντογάν, είναι οι ίδιοι που στελεχώνουν και κατευθύνουν τις επονείδιστες διερευνητικές με την Τουρκία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτά τα ρετάλια προσπάθησαν σήμερα το πρωΐ να εμποδίσουν με κουτοπόνηρο και προσβλητικό τρόπο τα παιδιά της Ε.Ο.Ν. να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες μαχητές, έχοντας την εντύπωση πως τα Εθνικά μνημόσυνα υπάρχουν μόνο, για να διοργανώνουν ψηφοθηρικές φιέστες δήμαρχοι, βουλευτάδες και λοιποί κουστουμαρισμένοι χλεχλέδες. Τους φτύνουμε κατάμουτρα! 

Χρέος μας η αιματηρή πτώση των γενναίων φρουρών της Ελευθερίας μας να γίνει παράδειγμα μίμησης για την Εθνικιστική νεολαία. Η Ε.Ο.Ν συνεχίζει απτόητη τον Αγώνα της για Πίστη, Πατρίδα και Ανεξαρτησία μέχρι οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι να οδηγηθούν στο ικρίωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου