Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ !



Σήμερα κλείσαμε τρεις ημέρες από το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων. Και όπως αναμενόταν, οι κρατικοί φορείς έχουν την απαίτηση για την κατά γράμμα τήρηση των μέτρων, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. 

Χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων το αφόρητο κρύο, που υφίστανται οι νεαροί μαθητές, εξαιτίας των ανοικτών παραθύρων, η κατάργηση της πρωϊνής προσευχής και η υποχρεωτική απομάκρυνση των γονέων μετά το κουδούνι για την πρώτη ώρα.

Σαν να μην έφτανε όλη η ταλαιπωρία των παιδιών μας από την εξ αποστάσεως με την χρήση υπολογιστικών μέσων τηλεκπαίδευση, εδώ και δυο μήνες τώρα έρχεται ένα νέο καθεστώς να επιβληθεί στο σχολικό περιβάλλον. Το τελευταίο αναγκάζει μαθητές και γονείς να προσαρμοστούν σε μια «νέα κανονικότητα», που ήλθε να τους προσθέσει νέες περιπέτειες και άγχη. Που τους αναγκάζει να ντύνονται ακόμη και με κουβέρτες, για να αντεπεξέλθουν στο ψύχος, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα κατακλύσει την χώρα. Που αναγκάζει τους γονείς να φεύγουν σαν κυνηγημένοι, αφού αφήσουν τα παιδιά στο σχολείο. Που αναγκάζει τους μαθητές σε συνεχή θερμομέτρηση και μετακίνηση στους διαδρόμους και στο προαύλιο με διατήρηση αποστάσεων. Τα τραγελαφικά δεν έχουν τελειωμό ! 

Μεταξύ, όμως, αυτών υπάρχει και το τραγικό ! Η απαγόρευση της πρωϊνής προσευχής, που παρατηρήθηκε σε πολλά σχολεία. Η απομάκρυνση από τον Χριστό μας, η μη τήρηση του πατροπαράδοτου εθίμου, που για χρόνια καθόριζε την σχολική ζωή των Ελληνόπουλων, δεν είναι ένα απλό πλήγμα στην καθημερινή ρουτίνα μας. 

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΙΕΡΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΕΝΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !
Η νεοδημοκρατική ψευτοελίτ του Μητσοτακέϊκου για άλλην μια φορά απογοητεύει τον Φιλόχριστο Ελληνικό λαό. Για άλλην μια φορά δείχνει την στοχοθεσία της. 
Για άλλην μια φορά δείχνουν το πρόσωπό τους.

Η ερώτηση είναι η εξής. Εμείς θα καθόμαστε μόνο να το κοιτάμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου