Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



Στην πλατεία Βικτωρίας, την πλατεία Αμερικής και σε πολλές άλλες γκετοποιημένες περιοχές της Αθήνας οι Μ.Κ.Ο. ακόμα κι εντός της καραντίνας δρούν ανεξέλεγκτες μισθώνοντας κτήρια και πολυκατοικίες σε μαντραχαλάδες αφροασιάτες, οι οποίοι υποδύονται τα "ασυνόδευτα προσφυγόπουλα". Με το 60% του συνολικού αριθμού των διαμερισμάτων του προγράμματος ΕSTIA να βρίσκονται στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου και νέες δομές να ιδρύονται τάχιστα, η εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού ανατρέπεται με γεωμετρική πρόοοδο.

Η δημοτική αρχή των Μπακογιαννέων έχει παραδώσει την πόλη στο έλεος των αριστερών παρατάξεων και των Μ.Κ.Ο. Η δε κυβέρνηση Μητσοτάκη από ανάληψης των καθηκόντών της έχει αυξήσει κατά το ήμισυ τις θετικές αιτήσεις των αιτούντων άσυλο, στέλνοντας το μήνυμα στους επιδόξους εποικιστές ότι με την έλευσή τους στο Ελλαδιστάν η πιθανότητα μόνιμης παραμονής τους αγγίζει το 50 % ! Η Αστυνομία με τη σειρά της σε ρόλο εντεταλμένου παρατηρητή του μπάχαλου, αντί να επιβάλει την τάξη και να εφαρμόσει το νόμο, έχει φορτωθεί με τη βεβαίωση προστίμων σε Έλληνες νοικοκυραίους, οι οποίοι τολμούν να βγούν έξω από τα σπίτια τους. 

Η οργανωμένη στήριξη των κατοίκων της αφελληνισμένης πρωτεύουσας των κεντρικών δημοτικών συνιστά μονόδρομο για την αποφασιστική απάντηση στα σχέδια των διακινητών και της πολιτικής ηγεσίας, η οποία επιδοτεί με τα μπούνια τη μεταφορά των παρανόμων στην ενδοχώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου