Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ιδού το ήθος των προοδευτικών διεθνιστών - Αλληλεγγύη στον τρομοκράτη Κουφοντίνα ζητούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ «ΥΠΕΡΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ» ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ! 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ! 

Εντύπωση (και αποτροπιασμό) προκαλεί πραγματικά η δημοσίευση ενός κειμένου υπογεγραμμένου από 17 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό υποστηρίζουν πως αποτελεί «εκδικητικότητα από το κράτος δικαίου, του οποίου ο ρόλος δεν θα έπρεπε να είναι τέτοιος» το γεγονός της μη μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά η κράτησή του στον Δομοκό. 

Εκτός από αποπροσανατολιστική η συγκεκριμένη ενέργεια είναι και ανόητη ! Διότι σε τέτοιους εγκληματίες και αιμοσταγείς δολοφόνους η κοινωνία μας μέσω της δικαιοσύνης οφείλει να αποδίδει την ανάλογη τιμωρία που αρμόζει δίχως συστολές και ενδοιασμούς. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν έχει σημασία για τους αρνητές της Ελληνικότητος της Μακεδονίας μας, εφόσον ο συγκεκριμένος εγκληματίας έχει την ίδια ιδεολογία και προέρχεται πολιτικά από τον «δικό τους χώρο». 

Κοινώς λοιπόν εάν επρόκειτο περί ιδεολογικού αντιπάλου, οι «προοδευτικότατοι» Συριζαίοι όχι μόνο δεν θα τον υποστήριζαν αλλά θα επεδίωκαν και την ολοκληρωτική καταδίκη του. 

Αναφέραμε δε πως αποτελεί  αποπροσανατολιστική η ενασχόληση με το γεγονός για τον εξής λόγο. Οταν στην Ελλάδα του 2021 τα Εθνικά μας θέματα (πρέπει να) είναι συνεχώς στο προσκήνιο με την Τουρκική προκλητικότητα συνεχώς αυξανόμενη και την πληθυσμιακή μας ομοιογένεια σε κίνδυνο εξαιτίας της παράνομης μετανάστευσης, για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προτεραιότητα η μεταφορά και η κράτηση του αρχιεγκληματία Κουφοντίνα καθώς και σε ποιες φυλακές αυτή θα πραγματοποιηθεί. 

Αιδώς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου