Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Μια ολόκληρη πόλη χάσαμε το 2020! Κανένα μέτρο για την υπογεννητικότητα δεν φαίνεται στον ορίζοντα



Σοκαριστικά είναι τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο Ο.Η.Ε. μέσω του worldometers, σύμφωνα με τα οποία παρατηρήθηκε ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 0,48 % ! 
Για να γίνουμε λοιπόν περισσότερο αντιληπτοί, το παραπάνω ποσοστό αντιστοιχεί σε 50401 ανθρώπους, ένας αριθμός που αγγίζει τον πληθυσμό των κατοίκων της Λαμίας ! 

Εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός πως ο μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού έχει φθάσει στα 46 έτη, ενώ οι προβλέψεις είναι πραγματικά ζοφερές, εφόσον υπολογίζεται πως ο μέσος όρος ηλικίας θα έχει φθάσει στα 80 έτη ή και παραπάνω το 2060.
Οι εκτιμήσεις του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα μας είναι 
δυσοίωνες για το μέλλον του πληθυσμού μας τονίζοντας μάλιστα πως πρέπει το συντομότερον δυνατόν οι Ελληνικές κυβερνήσεις να λάβουν άμεσα μέτρα ! 

Βλέπουμε λοιπόν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Πατρίδα μας και που οδεύει ! Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία έχουμε συνεχώς τονίσει πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα μέτρα στήριξης της Ελληνικής οικογενείας ! Η κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΜΕΣΑ να θέσει σε εφαρμογή προγράμματα οικονομικής στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας, να καθιερώσει επίδομα Ελληνίδος μητέρας και να προβεί στις απαραίτητες φοροελαφρύνσεις στα νέα ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν ! 

Εμείς οι Ελληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες κρούουμε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου θέτοντας την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, υπενθυμίζοντας σε όλους τους συμπολίτες μας την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ που έχει η υπογεννητικότητα για την συνέχιση του Ελληνικού Εθνους ! 

Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν ακούει μέχρι στιγμής...
Θα καθόμαστε να την κοιτάμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου