Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Η Γυναίκα είναι Στυλοβάτης του Έθνους! ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ!

 Σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου ετησίως καταγράφονται σε επίσημα στοιχεία τουλάχιστον 4.500 βιασμοί, γίνεται αντιληπτό ότι η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από βαριά φαινόμενα μισανθρωπιάς και βαρβαρότητος. 


Καμμία σεξουαλική κακοποίηση δεν μπορεί να
δικαιολογηθεί στη βάση της εκπομπής προκλητικών μηνυμάτων, τα οποία δύνανται τάχα να παρεμηνευτούν. Κάθε άνδρας οφείλει να συστέλει τις ορμές του, να πορεύεται με χριστιανική ταπείνωση στη ζωή και να προσεγγίζει μία γυναίκα πάντα με σεβασμό, στοργή και τρυφερότητα. 

Στο πρόσωπο του ετέρου φύλου αντικρίζει κανείς την μητέρα του, την κόρη του, τη σύζυγό του, ακόμα και τη Θεοτόκο, που είναι ό,τι πιο ιερό για τον Ορθόδοξο κόσμο. Η γυναίκα είναι ο στυλοβάτης του Έθνους, ο πυλώνας της παραδοσιακής μας κοινωνίας. Εκείνη γεννά, αναθρέφει και φροντίζει τα τέκνα της Πατρίδος, τα οποία συγκροτούν τα κύτταρα της φυλετικής μας οντότητας. 


Τα δε διάφορα νεοεποχίτικα κελεύσματα, τα οποία ενοχοποιούν κατάδηλα την ανδρική φύση και κατηγορούν ούτε λίγο ούτε πολύ κάθε αρσενικό σαν δολοφόνο, υπερβαίνουν τα όρια της παραφροσύνης και προωθούν μία αηδιαστική προοδευτική αντζέντα, η οποία αποσκοπεί στην εξάλειψη της αρρενωπότητας και του πατρικού προτύπου, η ύπαρξη του οποίου θεμελειώνει στερεές και ισορροπημένες προσωπικότητες.


Με μία πραγματικά ατσάλινη και ανεξάρτητη Εθνική Ηγεσία, το περί βιασμών νομοθετικό πλαίσιο πρέπει να αναθεωρηθεί στη βάση τόσο της προστασίας της Ελληνίδας μάνας όσο και των δικαιωμάτων του παιδιού. 

Η ευημέρια και ευδαιμονία της ελληνικής οικογένειας ήταν και παραμένει προτεραιότητα για τους Εθνικιστές Νέους της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ. 


#ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου