Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ - ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ !



Το αίσχος της κυβέρνησης του Μητσοτακέϊκου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Τις τελευταίες ημέρες το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου έχει προβεί σε υποχρεωτική επίταξη των χωραφιών και οικοπέδων των Ελλήνων κατοίκων του Έβρου, οι οποίοι αρνούνται να παραδώσουν τις ιδιοκτησίες τους προς ενοικίαση για την διαμονή μεταναστών κοντά στα σύνορα. Έχουν υπάρξει τηλεφωνικές επικοινωνίες των φορέων της περιοχής και των επιτροπών κατοίκων με το Υπουργείο, στις οποίες ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βενετίδης δήλωσε πως οι Ακρίτες του Εβρου δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. 

Στο πλευρό των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής τίθεται και η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού σύμφωνα με ανακοίνωση της οποίας η δημιουργία του ΚΥΤ στον Εβρο. Ανέφεραν μάλιστα πως μια τέτοια κίνηση αποτελεί το άνοιγμα μιας Κερκόπορτας.

Αρχικά να αναφέρουμε την πραγματικότητα πως κάθε νουνεχής και σώφρων άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει ότι αυτή η πρωτοβουλία της κυβερνήσεως είναι όχι μόνο ανόητη αλλά και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ !!! 

Αποτελεί δικαίωμα των κατοίκων να διαχειρίζονται την ακίνητη ιδιοκτησία τους όπως εκείνη επιθυμούν! Η απαλλοτρίωση εδαφών και ιδιοκτησιών Νόμιμων Ελλήνων Πολιτών από το κράτος αποτελεί κλοπή, όταν μάλιστα γίνεται για την εθνοκτόνο και επικίνδυνη για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Πατρίδος υποχρεωτική τοποθέτηση μεταναστών στην συνοριακή γραμμή του Έβρου. 

Η κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει το συντομότερο την εξής πραγματικότητα ! Οι Εβρίτες Έλληνες έχουν μεγαλώσει εκεί. Εχουν εργασθεί εκεί. Εχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους εκεί. Εχουν την ζωή τους εκεί. Σε αυτά τα κτήματα. Σε αυτά τα χωράφια. Σε αυτήν την Ιερή Ελληνική Γη ! 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κληθεί από τους πολίτες συντόμως, να λογοδοτήσει και να αναλάβει ευθύνες για τις εξόφθαλμα αντεθνικές της πρακτικές και επιλογές. 

Μήπως πρέπει να το κάνουμε πράξη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου