Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ένας χρόνος από τη συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων στη Μυτιλήνη κατά του Εποικισμού της Λέσβου - Οι Θέσεις της ΕΟΝ


Ένα γεγονός που δεν έδειξε κανένα συστημικό κανάλι... Πριν ένα χρόνο χιλιάδες Έλληνες κάτοικοι της Λέσβου συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν δυναμικά για για την άθλια κατάσταση που επικρατεί από το 2015 στη Λέσβο. Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου μας τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δεχθεί δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνων αλλοδαπών. Η κατάσταση πλέον έχει τεθεί σε έναν ψευδεπίγραφο έλεγχο λόγω των κλειστών κέντρων κράτησης (που η αριστερά τόσο πολεμά), αλλά κυρίως λόγω της μεταφοράς και μόνιμης εγκατάστασης χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα! Δυστυχώς, η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ περί <<ενσωμάτωσης>>, απογοητεύοντας πλήρως τους ψηφοφόρους της στο Αιγαίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Εμείς ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία έχουμε θέσει εδώ και 2 χρόνια τις πάγιες βασικές μας θέσεις, τις οποίες πλέον όλοι οι σοβαροί και πατριώτες αναλυτές υιοθετούν:

 
• Άμεσες απελάσεις ΟΛΩΝ των παρανόμων μεταναστών (εξαιρείται ένα πολύ μικρό ποσοστό το οποίο όντως αποτελεί προσφυγές από συγκεκριμένες περιοχές της Συρίας, ώστε να τους δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα)
• Μέχρι να επιστραφούν με διακρατικές συμφωνίες στις Πατρίδες τους, η διαμονή τους είναι αναγκαίο να γίνεται σε κλειστά κέντρα κράτησης και όχι σε πολυτελή ξενοδοχεία ή σε διαμερίσματα μέσα στις πόλεις μας, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια 
• Απαγόρευση της λειτουργίας ΟΛΩΝ των ΜΚΟ! Η διαχείριση του μεταναστευτικού είναι αρμοδιότητα του Κράτους και όχι οργανώσεων με ανθελληνικά και οικονομικά συμφέροντα 
• Ισχυρή φύλαξη των συνόρων και συνεννόηση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για μια νέα ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική κλειστών συνόρων και κυρώσεων στην Τουρκία, η οποία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό ως μέσο εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου