Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !



Μέσα σ' ένα διαδικτυακό κόσμο, όπου επικρατεί η σοσιαλίμπεραλ λογοκρισία, η νεοταξίτικη φίμωση και δυσβάσταχτοι περιορισμοί στην έκφραση και την ανάπτυξη της προσωπικότητας από το κυρίαρχο προοοδευτιστάν, όποιος δεν συμβαδίζει με την αντζέντα της παγκοσμιοποίησης και της αριστεροφιλελέ ψευτοελίτ τίθεται αυτομάτως στο στόχαστο.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους και όλες τις φίλες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, τους συμμαχητές και τις συμμαχήτριες της ΕΟΝ να σταθείτε στο πλευρό μας, να δώσετε μαζί μας την υστάτη μάχη της Τιμής για το Έθνος και την Ελευθερία και να στηρίξετε, όπως κάνατε πάντα και συνεχώς μέχρι τώρα, τη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας με την επωνυμία "Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία - Εθνικό Κίνημα Νέων" ( https://www.facebook.com/eonethnikokinima/ ), για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τις δράσεις, τις πολιτικές παρεμβάσεις, τις δηλώσεις και όλες τις ειδήσεις, που τα άθλια μέσα μαζικής εξαπάτησης ποτέ δεν θα σας αποκαλύψουν. 


Το οπαδικό και αναγνωστικό κοινό μας γνωρίζει πολύ καλά πως η Ε.Ο.Ν. δεν αποτελεί κάποιο ευκαιριακό διαδικτυακό φόρουμ, αλλά μία κραταία νεανική πολιτική οργάνωση με εκατοντάδες μέλη σ' όλην την Ελλάδα με αγνό πρόσωπο και ενεργή παρουσία στην πραγματική κοινωνία. Η φλόγα και η Ιδέα της Ε.Ο.Ν. δεν μπορεί να σβήσει όσο κι αν λυσσομανούν οι ψευτοπατριώτες της μπίζνας, της κρεπάλης και της καριέρας, γιατί στηρίζεται στα παιδιά της, τα αγόρια και τα κορίτσια των Εθνικών μαχών, που αποτελούν την πραγματική πηγή της δύναμής μας!! 

Με πείσμα, θέληση, πυγμή, θάρρος και βαπτισμένοι στα νάματα των ηρώων και αγωνιστών της Φυλής και της Ορθοδοξίας μας, συνεχίζουμε πιο ισχυροί, πιο αποφασιστικοί, πιο μαχητικοί τον Αγώνα μας. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, οι οποίοι βρίσκονταν, βρίσκονται και θα βρίσκονται μαζί μας την επομένη ημέρα στις επάλξεις για μία Ελλάδα Ελεύθερη, μεγάλη, κυρίαρχη και Εθνικιστική, όπως την ονειρευόμαστε, όπως την οραματιζόμαστε, όπως θα την διεκδικήσουμε, μέσα από την πένα, αλλά και τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές, εκεί όπου άνθισε ο σπόρος της Ε.Ο.Ν. !! 


Μετ' εν Χριστώ και αγωνιστικών χαιρετισμών, 
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου