Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Κακόβουλοι χρήστες ρίξανε τον κεντρικό λογαριασμό της Ε.Ο.Ν. στο Instagram ! Κάντε follow τη νέα μας σελίδα !


Η συντακτική ομάδα των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ ενημέρωνει με συνέπεια και υπευθυνότητα τους συναγωνιστές, φίλους και οπαδούς της πως η κεντρική σελίδα του Συλλόγου μας (elliniki_orthodoxi_neolaia_eon) με πάνω από 6.200 ακολούθους στην εφαρμογή του instagram από εχθές έχει πέσει θύμα κακοβούλων χρηστών και hackers, οι οποίοι παραβιάζοντας τα συστήματα ασφαλείας διέγραψαν την πλατφόρμα και το περιεχόμενο της σελίδας. Ως εκ τούτου το αναγνωστικό και υποστηρικτικό κοινό της αδυνατεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό της.

Καθώς η δυναμική, το εκτόπισμα και η πραγματική ισχύς του Συλλόγου μας στη νεολαία, τις λαϊκές τάξεις και την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία αυξάνεται διαρκώς και επί καθημερινής βάσεως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως η διαδικτυακή παρουσία της πολιτικής μας οργανώσεως πολεμείται λυσσωδώς, προκειμένου να σιγήσει η φωνή μας, να καμφθεί το φρόνημα μας και να αποκοπεί η επαφή της ενώσεώς μας με τον πολίτη και δη τον φοιτητή, τον μαθητή και τον εργαζόμενο νέο. Επί δυόμιση έτη η Ε.Ο.Ν. επιλέγοντας τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο του αντισυστημικού πολιτικού ακτιβισμού για το Έθνος και την Πίστη στον Τριαδικό Θεό, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και της Νέα Τάξη πραγμάτων, κι όχι μιά ανώδυνη, ευθύμη, διακριτική και υπολανθάνουσα φίλα προσκείμενη στο καθεστώς κριτική, χωρίς παρουσία στον δρόμο, τις γειτονιές και την κοινωνία, όπως άλλοι εκ του ασφαλούς πατριώτες του γλυκού νερού, έχει καταστεί η μόνη νόμιμη συλλογικότητα, που παράγει σοβαρό και και απτό πολιτικό αποτέλεσμα. Το αξιέπαινο, ουσιαστικό και θεσμικό πολιτικό μας έργο σε συνδυασμό με τις ιδέες του υγιούς Εθνικισμού με Ορθόδοξη βάση, τις οποίες εκφράζουμε και υπηρετούμε τόσο μέσα από δράσεις όσο και από έντονη και πυκνή κειμενογραφία γνωρίζουμε πως ενοχλεί αφάνταστα τις δυνάμεις της σήψης και του μαρασμού, οι οποίες ηγεμονεύουν.

Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές μέχρι να αποκατασταθεί η προκύψασα ζημία να ακολουθήσουν τον νέο δεύτερο λογαριασμό μας στο instagram (ellhnikh_orthodoxh_neolaia_2), κοινοποιώντας τον συνάμα στα δικά τους προφίλ, προκειμένου να διαδώσουμε μαζικά τη νέα πλατφόρμα. Όσα κάστρα κι αν γκρεμίσουν, εμείς θα τα ξαναχτίσουμε ισχυρότερα και ακόμα πιο ακλόνιτα. Η Ε.Ο.Ν. ήρθε, για να μείνει, κι ο Εθνικισμός, για να νικήσει !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου