Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Αγώνας μας δεν είναι ούτε Διαδικτυακός ούτε Προεκλογικός


Ενοχλούνται, φαίνεται, διάφορα δεξιά και αριστερά κομματικά τρολ από την πατριωτική αφύπνιση της Νεολαίας. Μετά από συνεχείς και ύπουλες αναφορές η κεντρική σελίδα μας στο Instagram έπεσε. Οι διαχειριστές μας απέστειλαν άμεσα ένσταση στην πλατφόρμα Instagram, η οποία ανήκει στην εταιρεία Facebook, για την άδικη και παράνομη απενεργοποίηση του λογαριασμού μας. Ευτυχώς, η εταιρεία προς το παρόν ξαναενεργοποίησε τον λογαριασμό μας: https://instagram.com/elliniki_orthodoxi_neolaia_eon?utm_medium=copy_link (ΟΛΟΙ FOLLOW). Ο σύλλογος μας εδώ και 2 χρόνια έχει δεχθεί έναν τεράστιο πόλεμο με αναφορές και αποκλεισμούς στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

 

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία είναι ένας σύλλογος με σοβαρά στελέχη σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε ούτε απλά μια σελίδα στο διαδίκτυο ούτε ο σκοπός μας είναι μικροκομματικός. Η Ε.Ο.Ν. βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Έλληνα πολίτη στην καθημερινότητα και στα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Η παρουσία μας σε μνημόσυνα Ηρώων του Έθνους, σε εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης, το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό μας έργο συνεχίζεται ασταμάτητα. Σε συνεργασία με ενώσεις πολυτέκνων, χριστιανικά ορθόδοξα σωματεία της Εκκλησίας, την αρμενική νεολαία, τους Κύπριους φοιτητές αδερφούς μας, ενώσεις Ποντίων και Βορειοηπειρωτών, δίνουμε έναν αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Η αλληλεγγύη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο ελληνικός λαός. Και μόνο μια Νεολαία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη, πατριωτική και αδέσμευτη από συμφέροντα της οικονομικής και πολιτικής ελίτ μπορεί να αποτελέσει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα μας.

 

Την ώρα που η ισλαμική Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα, η στήριξη και η συνεργασία με Αρμενίους, Κούρδους, Ασσύριους, την Αίγυπτο και άλλες μεσογειακές χώρες είναι η μόνη λύση να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας δίκαια. Κι από ό,τι φαίνεται οι προτάσεις, οι αξίες, οι πεποιθήσεις και ο Αγώνας της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας ενοχλούν τα συμφέροντα εκείνα που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Εθνική και λαϊκή κυριαρχία, Εθνική ανεξαρτησία και Ορθόδοξη Πίστη. Όσο, λοιπόν, κάποιοι έχουν ορίζοντα την καλποθηρία στις επόμενες εκλογές, εμείς συνεχίζουμε να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος απειλεί το Έθνος και τις οικογένειές μας!

 

(Η εφεδρική μας σελίδα στο Instagram: https://instagram.com/ellhnikh_orthodoxh_neolaia_2?utm_medium=copy_link )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου