Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Καταργούν και πάλι τις παρελάσεις κυνικά και ανερυθρίαστα !



Αφού εν μέσω γενικής αποδοκιμασίας, κατακραυγής και πίεσης, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τον αρχικό της σχεδιασμό, να προχωρήσει, όπως πέρυσι, σε πλήρη απαγόρευση των παρελάσεων σ’ όλην την επικράτεια, αποφάσισε υπό το κράτος του φόβου μαζικών αντιδράσεων να επιτρέψει εν τέλει την τέλεσή τους υπό απαραδέκτους περιορισμούς και μέτρα, τα οποία γελιοποιούν, ευτελίζουν και διακωμωδούν τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Κι ενώ όλοι είχαν σχηματίσει την εντύπωση πως το μένος και το μίσος του ξενόδουλου εντεταλμένου πολιτικού συστήματος θα εξηντλείτο και θα κατευνάζετο με τις επιβληθείσεις συντετμημένες έως φαιδρές και ανύπαρκτες εκδηλώσεις τιμής, η πολιτεία επέλεξε να επικαλεστεί και πάλι το αστείο έως εξοργιστικό πρόσχημα της διασποράς του ιού της Κίνας, για να καταργήσει τις μαθητικές παρελάσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και μέχρι τη Πέμπτη πολύ πιθανόν στη μισή και πλέον χώρα. Οι αργυρώνητες γκρότεσκες φιγούρες της δημοσίας ζωής αποζητούν αενάως και αδιαλείπτως αφορμές και ευκαιρίες αγαστές, ώστε να απομειώσουν τη σημασία της αποτίσεως φόρου τιμής και σεβασμού στους νεκρούς πεσόντες προγόνους μας, να θάψουν την ιστορική μνήμη του λαού μας και να εξαφανίσουν το Εθνικό φρόνημα από την κοινωνική πλειοψηφία και δη τη νέα γενεά.

Μπορεί οι Εθνικοί εορτασμοί για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στα χιλιάδες φλογισμένα με πάθος και φιλοπατρία παλληκάρια των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία τον χειμώνα του 1940-1941 θυσιάστηκαν στις βουνοκορφές της Πίνδου για την Ελευθερία της Ελλάδος, και το υπερήφανο ηγετικό “ΟΧΙ” του Εθνάρχου Σταρτηγού Ιωάννου Μεταξά, να ακυρώνονται για τη δήθεν διασφάλιση της δημοσίας υγείας, ωστόσο οι πορείες και οι συγκεντρώσεις των εθνομηδενιστών, των κίναιδων και κομμουνιστοσυμμοριτών στην Αθήνα εξακολουθούν να γίνονται κανονικά, χωρίς καμμία επίπληξη, παρεμπόδιση ή έστω σύσταση από το καθεστώς. Οι αριστεροί μπορούν να διαδηλώνουν ελεύθεροι, ανεξέλεγκτοι και ανέλεγκτοι, με τις πλάτες των αστικών κομμάτων της διαφθοράς, αλλά τα συντεταγμένα σε παρατάξεις Ελληνόπουλα δεν έχουν το δικαίωμα να παρελάσουν, κρατώντας στα χέρια τους τη Γαλανόλευκη. Τα τελευταία αίφνης χαρακτηρίστηκαν εστίες υπερμεταδόσεως κορωναϊού, ενώ οι πρώτοι παραμένουν εντελώς ακίνδυνοι.

Είναι πρόδηλο πως οι διακρίσεις αυτές στοχεύουν, επιδιώκουν και αποβλέπουν αναμφισβήτητα στόν προοδευτικό αφανισμό των εκδηλώσεων μνήμης και τον βαθμιαίο αφελληνισμό της κοινής γνώμης, με στόχο την εξυπηρέτηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης για εξάλειψη των εθνικών ταυτοτήτων και διαφορών. Όσο τα χρόνια παρέρχονται όλο και περισσότερο οι Έλληνες θα αποξενώνονται από τις ρίζες τους, θα αγνοούν το ένδοξο παρελθόν τους και θα περιφρονούν πράξεις σεβασμού και τιμής των Εθνικών μας ηρώων και μαρτύρων. Το κατεστημένο γνωρίζει άριστα πού οδηγεί τον ευνουχισμένο και υπνωτισμένο λαό των νεοραγιάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου