Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Το Τσίρκο της «Δημοκρατίας»


Ξέραμε πως η εγχώρια πολιτική ψευτοελίτ έχει αναπτύξει μία ιδιοκτησιακή σχέση με τη δημόσια εξουσία. Κανείς δεν μπορεί να αναρριχηθεί σε υψηλά αξιώματα, αν δεν ανήκει στην αστικοτσιφλικάδικη κάστα της ελληνώνυμης νομενκλατούρας, στην τάξη των πλουτοκρατών και φεουδαρχών.

Ωστόσο, η σημερινή ηγήτωρ της κυνοβολευτικής αγυρτείας δεν τηρεί ούτε τα ελάχιστα προσχήματα, προς ένδειξη έστω και προσχηματικού σεβασμού στους θεσμούς της “δημοκρατίας” τους. Μετά την αφαίρεση της Ελληνικής Σημαίας από το Προεδρικό Μέγαρο, η δυσειδής Κατίνα Σακελλαροπούλου, που παριστάνει την πρόεδρο της κλεπτοκρατίας, προσέθεσε και μαξιλαράκι με το πρόσωπο της και την γάτα της, αντί να βάλει τα Σύμβολα του Έθνους μας, καταδεικνύοντάς μας κυνικότατα αφ’ ενός την αίσθησή της ότι τα δημόσια κτήρια και η θέση, που ευκαιριακώς νέμεται, τής ανήκουν δίκην εμπραγμάτου δικαιώματος, και αφ’ ετέρου το μέγεθος της ασεβείας της προς τον ελληνικό λαό.

Μή αρκουμένη σ’ αυτό, προκειμένου να αυξήσει τα επίπεδα ανέσεως και πολυτελούς κι ησύχου διαβιώσεώς της, διέταξε τους Εύζωνες της Φορουράς να μην βροντούν με τα τσαρούχια τους από τις 8μ.μ. ως τις 8π.μ., για να μην ταράσσεται ο ύπνος της! Κάθε λίγα μέτρα τα τσαρούχια των Ευζώνων βροντούν ρυθμικά στον δρόμο, που συμβολίζει την πορεία του Έθνους δια των αιώνων. Κάθε κτύπος του τσαρουχιού στο έδαφος είναι μήνυμα προς όσους πέρασαν, προς όσους έπεσαν και προς όσους πότισαν με το αίμα τους την ελληνική γη, πως ο αγώνας συνεχίζεται, ότι και σήμερα υπάρχουν άξιοι Έλληνες που τιμούν την φουστανέλα και βροντούν τα τσαρούχια. Ωστόσο, δεν περιμέναμε τίποτε από αυτήν που κατά τη διάρκεια της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως έμεινε σταυροπόδι, φέρνοντας μαζί της κατά παράβαση κάθε έθους, κανόνων και παραδόσεως τον ίδιο τον σύντροφό της.

Μας κυβερνούν πολιτικά ανδρείκελα, γύναια αισχίστου είδους, τα οποία δεν υπολογίζουν τίποτε, προκειμένου να επιβάλουν την απόλυτη κυριαρχία τους, προσβάλλοντας τα ιερά και τα όσια της Φυλής μας. Μόνη λύση ο εξανδραπόδισμός τους, για να διαφυλάξουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου