Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Η Ε.Ο.Ν. πρωτοστατούσα στη διαδήλωση της Αθήνας για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών !



Ο Σύλλογός μας, έχοντας επιλέξει τον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο της αντισυστημικής Εθνικής αντίστασης, βρίσκεται αποδεδειγμένα κάθε φορά στην πρώτη γραμμή του μετώπου για τον Ελληνισμό και τους ανθρώπους του.

Γυναίκες και άνδρες δυναμικού κλιμακίου της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. παρευρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 21/10 στο κέντρο της Αθήνας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτικών σωματείων για το μείζον θέμα της καθολικής αφαίμαξης των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών άδερφών μας από την κυβέρνηση του γαλάζιου φεουδάρχη, η οποία επιδεικνύοντας μία απαράδεκτη μεροληπτική μεταχείριση απέναντι στην ελληνική Εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, αφαιρεί κυνικά και ανερυθρίαστα το δικαίωμα σε πλήρη, αξιοπρεπή και κανονική Εθνική σύνταξη σ’ όλους τους Έλληνες, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει σαράντα έτη παραμονής στην ημετέρα επικράτεια.

Μετά την μακροχρόνια αδιαφορία έως και εμφανή εχθρικότητα όλου του μεταπολιτευτικού καθεστώτος προς τον χειμαζόμενο βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, του οποίου η ασφάλεια, οι περιουσίες, τα κεκτημένα και η ταυτότητα απειλούνται επικινδύνως από το αλβανικό κράτος του Ράμα, η εισαγωγή κριτηρίων στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, τα οποία κατατείνουν στην οριζόντια μείωση των μετεργασιακών αποδοχών για τους Βορειοηπειρώτες, έρχεται να συνεπικουρήσει καταφανώς το σχέδιο οριστικής και αμετάκλητης αποκοπής τους από τον Εθνικό κορμό. Η πολιτεία αντιμετωπίζει με πρόδηλα ρατσιστικό μένος τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας, καταφερομένη με απροκάλυπτες δυσμενείς διακρίσεις σε βάρος τους, όταν την ίδια στιγμή προς τους λαθραίως εισελθόντες μουσαφιραίους παρουσιάζει μία σκανδαλώδη εύνοια, αγάπη και συμπάθεια, χρηματοδοτώντας αδρώς τη σίτιση, την στέγαση μέχρι και την επ’ αόριστον δωρεάν διαμονή τους στο έδαφός μας.

Τα παιδιά της Οργανώσεώς μας, συμμετέχοντας σθεναρά στη συγκέντρωση, έδωσαν κυριολεκτικά τον παλμό και τον ρυθμό στη σημερινή διαδήλωση και πορεία με συνθήματα, μεγάφωνα, πανό και φυλλάδια : «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ»,  κινητοποιώντας, ενθαρρύνοντας, διεγείροντας τα συναισθήματα και εξυψώνοντας το φρόνημα του συναχθέντος κόσμου, συνδράμοντας έτσι αποφασιστικά στο εγχείρημα των Βορειοηπειρωτών για διεκδίκηση των δικαιωμάτων στους σε ολόκληρη και πραγματική Σύνταξη κι όχι σε επιδόματα επαιτείας, τα οποία τους χορηγεί δικήν ελεημοσύνης η κυβέρνηση και οι συν αυτή απατεωνίσκοι του κοινοβουλευτισμού.

Η Ε.Ο.Ν. έστειλε και πάλι το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις : Χωρίς αγώνες, αίμα και θυσίες τίποτε δεν κερδίζεται, τίποτε δεν κατακτάται. Η μάχιμη Εθνικιστική Νεολαία οφείλει με ωριμότητα και πυγμή να αξιοποιήσει στο έπακρον όλα τα νόμιμα μέσα αμύνης, που διαθέτει, στον δύσκολο αγώνα για τη θωράκιση του υπόδουλου Ελληνισμού. Ο Σύλλογός μας παραμένει συνεπής, ακέραιος και προσηλωμένος με σοβαρότητα στους στόχους του, ένας από τους οποίους είναι να μην εγκαταλείψει ποτέ τα αδέρφια μας από τη Βόρειο Ήπειρο, τη γή του Σπύρου Σπυρομήλιου και του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου  Κατσίφα, στον πόλεμο κατά της αδικίας και της εκμετάλλευσης.

Με τιμή και θάρρος δηλώνουμε, όπως πάντα, παρόντες στους δρόμους, εκεί όπου πραγματικά διεκδικούνται οι ελευθερίες και τα δικαιώματα των Ελλήνων από τις αλύτρωτες πατρίδες μας!

 


Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου